Nastavljiv Najlon Kitara Trak za Akustična Električna Kitara in Bas, Multi-Color Kitara Pasu Pisane Tiskanja Trakovi iz Najlona

w147664

Nov izdelek

€3.19 €2.42

Opis:

100% popolnoma nova in visoke kakovosti!

Postavka vrsta: Kitara traku.

Material: Najlon+PU

Vzorec Tip: Veter, Ogenj, Odsek, Oddelek, Zastave, Borci.

Barva: Kot slike pokazale, 5 barv za možnost.

Velikost: 88-146cm/ 34.65-palčni 57.48

Širina:5,2 cm/2.17 palčni

Paket vključuje:

1* Kitaro Trak

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2 Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1) DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

DHL, UPS, FEDEX, TNT traja 3-7 dni ,EMS traja 8-12 dni.Post air mail treba 2-8 tednov.Ampak vse od njih so odvisne od države, v dostavljeno.

2) VROČITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

1) Kupec, ki je zgodaj potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2), Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

3), Prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

  • Vrsta: Vrečko Trak
  • Številka Modela: kitara trak
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: najlon+PU
  • velikost: 88-146cm/ 34.65-57.48inch
  • Širina: 5.2cm/2.17inch
  • Blagovna Znamka: NINEFOX

Oznake: pokrov kitara, acoustic guitar bag personalized, jdi kitara polje, torba za kitaro, f acoustic guitar case bag, acoustic folk guitar bag, električna kitara kokko, klasične kitare polje, vrečko primeru za kitaro, klasične, akustične kitare, torba.

Pripomočki