Luštna Mačka Avto Viseči Okras Ustvarjalne, Ki Plujejo Pod Mačka Obesek Za Avto Nahrbtnik Okraski Keychain Notranjo Opremo Doma Dekor Dodatki

w147297

Nov izdelek

€2.38 €1.61

Opis:

1. Oblikovanje podrobnosti: Edinstveno zasnovo in odlično izdelave je bolj privlačno in modi.Vaš avtomobil bo imel novi videz, in vaše razpoloženje bo tudi videz novega.To je tudi pomoč za vas, da fotografirate.

2. Visoko-kakovostni materiali: visoko kakovostni akril, zelo primeren tudi za zunanjo uporabo, izdelek, ki je bolj čvrst in vzdržljiv.

3. Enostavno visi: velikosti je zmerna, se lahko uporablja z drugimi majhne ali velike okraski; nepozabno darilo za vsakogar.

4. Sublimacija tiskanje: Sprejme double-sided (obojestransko), sublimacijski tisk, oblikovanje pisane balone, zaradi česar je videti srčkan, lep in moden na zid ali okno.

5. Primerna za vsak kraj: kot Nalašč za avto vzvratnimi ogledali, venci, vrata, itd.Darilo za rojstni dan ali dvorišče.dekoracijo.

Specifikacija:

Ime: Srčkan Avto Mačka Balon Obesek

Material: akril

Teža: približno 20 g

Velikost izdelka: o 9.5*10.5 cm/3.74*4.13 palčni

Pakiranje: opp

Pakiranje velikost: približno 10*11 cm/3.94*4.33 palčni

Seznam Vsebine:

1*Avto Mucek, Obesek

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

  • Material: Plastični, Akril
  • Ime: Srčkan Avto Mačka Obesek
  • Velikost Izdelka: o 9.5*10.5 cm/3.74*4.13 palčni
  • Slog: Evropa
  • Teža: about 20g
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Tema: Živali

Oznake: mačka dodatki indija, keyr, mačka verige ključ, morrocan, mačka dodatki scool, verige ključ, ljubek obesek za ključe, mačka s30 dodatki, black cat keychain, mačka key ring.

Pripomočki