2.5cmx5m Anti Slip Vlečni Trak Močan Oprijem Brusni Trakovi za Notranja Zunanja Stopnišča Ladjo Krova, Tekalne plasti za Vleko Trak

w145807

Nov izdelek

€3.40 €1.87

2.5cmx5m Anti Slip Vlečni Trak Močan Oprijem Brusni Trakovi za Notranja Zunanja Stopnišča Ladjo Krova, Tekalne plasti za Vleko Trak Funkcije 1:

Tip:Anti Slip Trak

Material:PVC

Velikost:Dolžina:5m, Širina:2,5 cm

Količina:1 Roll

Značilnosti 2: Ostanek-free Visoke uspešnosti, trdnost in oprijem značilnosti!To črna rumena anti slip trak lahko držijo gladko, kot tudi na neravnih površinah, brez ostankov levi, ko se odtrga tako lahko odstrani ali spremeni mestih, kot je potrebno.Vlago-odporne Močno nepremočljiva podloga odporen na obrabo, obrabo, vlago in vremenskim za dolgoročno uspešnost.Odporna na vlago, za uporabo v vlažnih ali v vlažnem okolju, povečuje vzdržljivost.Trpežnih trak zagotavlja svojim trpežnih funkcijo, ne sodijo off pesek in anti-aging.Udoben Material, ki S svojo močno viscidity, da ne bo kaj čutite, kamen.Poleg tega bo vam zagotavlja udoben občutek.Odlično Anti-slip Iz trak površino na dnu je korund, PVC podloga, akril pritisk občutljivih lepilo in sprostitev papirja, njegovo protidrsno funkcijo.Veliko Aplikacij Za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem non-zavora uporabo: stopnice, stopnice, lestve, rampe, vadbe, športne opreme, prikolice in krovi, doki, parkirišča, pločnikih, pobočja, boats, marine.

Opis:

1. Super za stopnice, lestve, Rampe za vadbo/športne opreme, Viličarjev,prikolice , Čolne ,krovi, itd.

2. Anti Slip Trak zagotavlja dodaten oprijem stopala za zaščito, kjer spolzki površini pogoji, ki se lahko pojavijo.Pomaga zmanjšati tveganje za zdrsi , izleti, pade,še posebej za majhne otroke, staranje odraslih in hišnih ljubljenčkov.

3. Enostavna montaža olupimo in se držijo poslovne razred močno lepilo extra oprijem obroči.

4. Ni enostavno zapustili lepilo posuši če bi želeli, da se preselijo ali odstranite.

Obvestilo:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek,ki dejanska barva se morda nekoliko razlikuje od slike barvo.

Prosimo, dovolite 2-3cm razlikuje zaradi ročnega merjenja.

1 Roll x Proti Drsenju Trak

Mi Ladje po vsem Svetu (Razen v nekaterih državah in APO/FPO).

Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

Bomo poslali paket iz Kitajske preko zraka post.

Čas dostave je odvisen od Ladijskega Prevoznika, Carinski in po Odpremi cilj in drugih dejavnikov.Večina paketi lahko prejeli v 20 delovnih dni (4 tedne).Glej spodaj za dostavo čas zbiranja kvantitativnih podatkov:

Sprejemamo Email zahtevke za vračila v roku 7 delovnih dni od prejema vašega naročila.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.

Če ne boste zadovoljni, ko prejmete predmet, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosimo, kontaktirajte nas za vrnitev vodnik, preden ste jo vrne.

Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

Če je predmet, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih stroškov, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.

Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.branka.si!

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, da nam pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami pregled, ki je za nas zelo pomembno.Bomo zelo cenim, če lahko pustite vaš pravi občutek tukaj.

Če niste zadovoljni s predmeti ali naše storitve, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli povratnih informacij, se bomo odpravili takoj, hvala vam!

Prosimo, da Sporočilo nam od 9:00.do 18:00. (GMT+8) od ponedeljka do sobote .

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da sporočilo nam in nam dajejo možnost, da vam pomagamo.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovni dan (razen praznikov na Kitajskem).Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete sporočilo in vam bomo odgovor, da boste čim prej.

Opravičujemo se za pozen odgovor, za praznike (vključno nedelje).

  • Številka Modela: anti slip tape
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Trak Tip: Žarnico, Trak
  • Vrsta: Trak
  • DIY Dobave: Lesnoobdelovalnih
  • Certificiranje: CE

Oznake: eva materiala, valjčni trak krova, retro trak krova, čoln za, preproga stopnišče, cq42 motherboard, carpet stair, 5 mm peno, trak, bazen trak, nalepke krova.

Mnenja in ocene

Vin Raj17
2021-04-16
3/5
Not recovered but was refunded so correct seller

Pripomočki