5ml Spray Parfum Steklenica Prazna Usnje Ultral Fine Megle Razpršilo ponovno napolniti Steklenico Prenosni Moški Ženska Ličila Kozmetični Posode

w145629

Nov izdelek

€3.58 €2.69

Specifikacije:

Material: usnje, steklo

Barva: črna/bela/temno zelena/temno modra/nebo modra/roza/zelena/lubenica roza/brown/rdeča

Velikost: 85*20 mm

Prostornina: 5ml

Količina: 1pc

Paketu:1* stekleničke parfuma

Značilnosti:

1. A mora imeti, da se ujema vaš videz in slog, izdelani elegantne in bogate materiale, je ena izmed najbolj ekstravagantnih proizvoda in novi morate imeti.Z njeno popolno simetrijo in idealno težo, to atomiser je izdelan, da vam edinstvene dišave izkušenj med uporabo.Njegov eleganten videz omogoča tudi prava paša za oči.

2. Ultra-Nizka Zmogljivost & Travel prijazno : Tehta manj kot kos šminko (0.17 oz) še lahko spray več kot 85-krat, nazadnje za 10-15 dni, ki bi vam zagotovili lepo potovanje z visoko razpoloženje, priročno za izvajanje.

3. 2.5 x Hitrejši Prenos: ni več treba v rolah ali drugih orodij za prenos razkošje v kölnu, samo črpalka za zapolnitev v 15 sekundah, popolnoma se ne dotikajte zraka in spremembe sestavin dišave.Varno in Eleganten način za vas.

4. Inovativne Zasnove in na Praske Odpornega Shell : Builted z Nadgradnjo Dolivanje sistem in nove blagovne Znamke dna struktura in ročno izdelani na primer usnje, brez puščanja na vse.Multi Zaščito varnostni sistem, ki zagotavlja popolno zaščito za vas in vaše parfum.

5. SUPER UPORABO - Naše vžigalnike parfum & kölnu fine megle atomizerji so odlična rešitev za potovanja z vaše najljubše dišave.Vzemite jih s seboj na zabavo, na počitnice, dopust, eden v avtu, na večerjo s prijatelji, v telovadnici ali kjerkoli drugje, ki si želijo, da vonj dobro.Naredi idealno darilo za vaše prijatelje.

Opomba:

1. Zaradi vpliva številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od fotografije, ki je prikazana na spletni strani.

2. Prosimo, dovolite podatke, ki so rahlo odstopanje od ročnega merjenja.

  • Število Kosov: Ena Enota
  • Type2: Potovanja steklenico
  • velikost: 5ml
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Type4: Kozmetični Posodo
  • 1: stekleničke parfuma
  • Postavka Vrsta: Povratne Steklenice
  • type5: Shranjevanje Steklenice
  • Številka Modela: ponovno napolniti lahko
  • Type3: Kozmetični steklenico

Oznake: razpršilo usnje vreča, perfum, afrodiziak za ženske, parfum feminino kota, zarezo tuljavo razpršilo, seks spray, ženske dišave, elite car parfum, diamond zajec avto parfum, navitje žice razpršilo.

Mnenja in ocene

Timohinanina
2021-07-23
5/5
good

Pripomočki