1 Pop Naruto Garaža Kit Lutka, Lutka, ki Bo Otrok v Obrobnih Q Različica 724

w145140

Nov izdelek

€19.95 €14.96

1. Zakaj so naše roke, tako poceni?Ker naši tovarni je na Kitajskem, imamo lastno proizvodnjo linijo 2. O tem, kako kakovost ročno delo?Kakovost ročno izdelane hrana mi je super, vse slike so pravi-posnetek slike, ki se lahko primerjajo z resnično novimi. 3. Dobrodošli vseh večjih trgovcih na debelo, da sprejme blago v trgovini z veliko količino in ugodnejšo ceno.

= = debelo navodila, = =

Kakovost domačih ročno izdelana in lutke ne more biti primerljive s tistimi iz drugih originalnih izdelkov.Ne gre za umetniško delo.Kupci, ki lahko sprejme domovino edition izdelke, da bi jih.Če ne morete sprejeti, jih, prosimo, bodite previdni.Če še niste seznanjeni z izdelkom, prosim, ne bodite v naglici.Lahko posvetuje Wangwang prvi.

Ta trgovina je trgovina na debelo, tako na tovornem kupci poskrbeti zase, št brezplačna dostava, več vračilo in manj odškodnine.

Naša trgovina je lahko v pomoč enem kosu dropshipping.Prosimo, da nakup tovornega zavarovanje za svoje stranke.

Zaradi nizke debelo dobiček, kupci morali imeti tovornega ko so jih poslali nazaj izdelkov s kakovostjo težave.Veliko število kupci na debelo kupci " izdelki s kakovostjo težav je treba pozabijo najprej, in nato bodo poslali nazaj skupaj za izmenjavo.Upam, da vsakdo ve,

Ta model nima svetlobni učinek

Material: PVC

Višina: 10 cm

Teža: 0.14 kg (vključno z barvo polje)

Funkcije: okraski, ročno izdelana darila, igrače

Blago dostaviti po naši spletni trgovini, se naključno odvzame in odpremljeno iz velike količine blaga.Na splošno, da ne bo težav, in to je še bolj nemogoče, da poberem neustreznih izdelkov za dobavo.Če je blago dejansko zaradi problemov kakovosti, proizvodov, ki niso bili razpakira mogoče vrniti ali zamenjati v roku 7 dni od dneva, ko so prejeli (posebnih okoliščin lahko tudi vrne ali zamenja, se posvetujte Wangwang pred vrnitvijo ali menjavo blaga in blaga, ki se lahko mogoče vrniti ali zamenjati samo s soglasjem), naši trgovini lahko na splošno vrniti ali zamenjati blago, vendar pa stroške, ki nastanejo v tem obdobju bremenijo kupca prijatelji sami.Upoštevajte zgornja pravila, da se prepreči nepotrebne težave.Hvala!

**Izpolnite nič po povzetju.Obrnite Wangwang najprej za hitre dostave.Če boste izpolnite v nič po povzetju, privzeto dostave, ki bodo plačane po povzetju,** Zaradi majhne velikosti ali drugih dejavnikov, prepričani smo, da tisti, ki niso primerne za dostavo in se ne morejo obrniti na kupca, ne bo odpremljeno. * *

Če logistike ne more doseči cilj, vendar pride na pick-up točko, v sosednje mesto, ponovni prenos blaga, ki lahko povzroči arbitariec in kratkoročnih priporu, ne moremo napovedati tej situaciji (ker ne moremo biti seznanjeni s podrobnostmi posameznega logistika), ne moremo biti odgovorna oziroma odgovoren za to.Obrnite se na pretovor logistika stranka za reševanje pomembne zadeve v tistem času.

Nismo odgovorni za poškodbe blaga, ki jih povzroča promet.Seveda bomo lahko pomagali kupce in prijatelje, da zahteva nadomestilo za tovorni prevoz.Količina tovora odškodnine nima nič opraviti z našo trgovina; ne moremo vedeti ali biti odgovorna za pristojbine, ki jih zaračunavajo logistika podjetja do kupca.Če imate kakršen koli ugovor, prosimo, da se pogaja s špediter na kraju samem.Nismo odgovorni za škodo, škodo in škodo, ki jo kupec na vedenje.

Ko prejema blaga, bodite prepričani, da preverite, ali je blago poškodovano, puščanje, manjka, itd.med prevozom na kraju samem.Če zgoraj navedene težave se pojavijo, prosimo, da zavrne sprejem blaga na mestu in prosi kurirja, da jih prinese nazaj.Mi bomo z njimi še enkrat, ročaj nadomestila ali druge obdelave za vas.Po podpisu, bomo sprejeli kakovost in celovitost izdelka, privzeto.

**Prosimo, potrdite prejem čim prej po prejemu blaga.Če imate kakršne koli pomembne zadeve, prosimo, obrnite na Wangwang.Naša rast potrebuje vašo podporo.

  • Priporočamo, Starost: 12+y, 18+
  • Blagovna Znamka: naruto
  • Postavka Vrsta: Vinil Lutka
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: xs pro max baterije primeru.

Pripomočki