BBQ Žar Čiščenje Brick Block Žar Čiščenje Kamna za peko na žaru, Stojala Madeže Maščobe Čistilo BBQ Orodja Kuhinja Okrasite Pripomočke

w1424

Nov izdelek

€3.77 €2.22

✔️ ČIŠČENJE DOBRO HELPER--- ŽAR REŠETO ČIŠČENJE BRICK BLOCK

Ste še vedno moti, zamašen ščetke?Naše plovca lahko pomaga hitro in enostavno čiščenje trdovratnih trda voda depoziti, depoziti kalcija, korozijo in rjavenje.Popolna velikost za pomoč očistite robove in vrzeli za enostaven dostop, več mrtvih konča.

4 RAZLOGOV, ZAKAJ IZBRATI TO

◆| Vse naravno čistilo nestrupen in varen.Hitro in enostavno za uporabo.

◆| Hitro in učinkovito čiščenje Ravno-top plošče, Žari, Rešetke, Pečica pladnji, in druge kuhinja ali različnimi pripomočki za kuhanje, iz železa ali jekla.

◆| Ne vrag vaš keramičnih ploščic in kovin

◆| Popolna velikost za dlan, pomagal čistiti robovi in vrzeli za enostaven dostop, več mrtvih konča.

OPIS ► 【Visoko kakovostnih Materialov,】

Žar rešeto čiščenje brick block iz dobrih materialov, lep in močan, z visoko gostoto, ne draži kemičnih vonj, ni več kemičnih detergentov, ki je potrebna, zelo varno; To ne bo nič svoje ploščice in kovin; Pomagal rešiti madeže in težave.

► 【Varne In Učinkovite】

Neškodljiv za zdravje, nestrupen, brez vonja in brez kemikalij, imejte žar brez bakterij privlači hrane, ostankov.Učinkovito odstranjuje rje, umazanija, umazanijo in mast.

► 【Enostaven za Uporabo】 kamen velikost naše set za čiščenje blokov je trajno odstranjevanje vodnega kamna gradnjo, tako za izboljšanje čiščenja brez napenjanja roke ali zapestja, ročni priročen ročaj ročaj opeko so načrtovani tako, da je zelo priročen za uporabo.Ni ščetin ali konice za prekinil in se v hrano.Čisti žar veliko lažje in natančneje kot s čopičem, in lahko udarec off prašnih delcev ali obrišite z mokro papirnato brisačo in vodo po uporabi.

► 【Uporablja Priložnostih】

G rill rešeto čiščenje brick block lahko hitro in enostavno čiščenje keramične svetilke, madeže vode, bazen ploščice, wc školjke, žar, stojala, jekla, stagnira voda trda voda odlaganje.

SPECIFIKACIJA

☛ Barva: Siva

☛ Material: Plovec

☛ Teža: Pribl. 90 g

☛ Velikost: 10 x 7 x 4 cm

☛ Paketu: Žar Rešeto Čiščenje Brick Block x 1/2/3 PC(S) TOPLO NASVETI

※ Prosimo, dovolite 0~0,1 palca napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

※ Monitorji niso umerjeni na isto, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno od pravega predmeta.Prosimo, da pravega, kot standard.

  • Uporaba: Barbecuing
  • Slog: Drugo
  • Blagovna Znamka: isfriday
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Drugo
  • Funkcija: Okolju Prijazno, Na zalogi

Oznake: BBQ, zte pripomočke, strešnik pripomočke, pripomoček, kuhinja, pripomoček doma, barbecu, kul gadget, žar kamna, bbq čiščenje, KUHINJA.

Pripomočki