36Pcs Umetne Rastline vinske Trte False Cvetje Ivy Visi Garland za svate Doma Bar Vrtni Zid Decoratio

w141581

Nov izdelek

€19.59 €12.14

1.To faux visi listi je narejen s krpo listi in plastičnih vejo, brez vzdrževanja in trpežne, bodo dodali bogato in eleganten videz vseh dekor.

2.Featuring bujne zelene barve in velikodušno listi, ta umetni ivy je kot nalašč za širjenje razvedriti na vaše dekor brez opravljanja koli tabela prostor.

3.Obesite na kabinet kuhinja, stenski dekor, ogledalo, spalnice, dnevne sobe, ograje, ograde, stopnice, hodnik, vrata in kjerkoli želite Pressof naravnosti.

4.Lahko se uporablja za poroko, spalnica, vrt, balkon, swing stojalo, nakupovalna središča, stopnišče dekoracijo, enostaven za namestitev in razstaviti.

Uporabite te umetne ivy venci, da okrasite balkon, police ali okenski polici, da bi topel občutek, da vaš dom.To je dobro tudi za okrasitev dvorišče, nakupovalni centri.

Barva: zelena

Material: tkanine, plastične

Velikost: Enotna dolžina: pribl. 2.1 metrov/ 6.9 noge,listov premera približno 4-5 cm

Vsebina Paketa:

36 x Umetno Ivy

Opomba: normalno je, da so listi lahko vonj, zato prosimo, da jih postavite v prezračenem okolju, ki je za nekaj časa in bo vonj izginil.

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: bonsaj, piščanec za vrt, zeleno cvet semena, kovani visi cvetje, amarillo, false lase, fleurs, ins umetne rastline, umetne stene rastlin, vrt dekor.

Mnenja in ocene

Saad Ajab
2021-05-24
5/5
All right! Thank you!
Igabdrakipov
2021-05-31
5/5
Everything is perfect! Seller recommended!

Pripomočki