5V 8W Spajkanje Komplet Mini Električna Spajkalna Železa Orodja Oprema USB Powered Nastavljiva Temperatura z Spajkanje Stojalo in X7XD

w1389

Nov izdelek

€2.78 €2.36

100% čisto nov visoke kakovosti

OOTDTY

Značilnosti:

1. USB lemilo je notranji termostat za ogrevanje, aluminija-brezplačno spajkanje kositra, anti-oksidacija, hitro ogrevanje, enostavno namestitev.

2. Visoka / srednja / nizka izbor načinov, kositer taline čas je manj kot 15 sekund, majhen nasvet naredi električna spajkalna idealen za SMD delo in druge majhne varjenje delovnih mest.

3. Pritisnite in pridržite stikalo za več kot 2 sekundi, da se obrnejo na lemilo, se lahko segreje in ohladi, hitro, z auto sleep funkcija.

4. Lemilo je majhen in lepe, izdelan iz visoko kvalitetnega nerjavečega jekla, ki niso enostavno rje in staranja, močan in vzdržljiv.

5. Več napajanje metode, USB s polnilnikom, z računalnikom, s mobilnih moč, digitalna spajkalna železa, ki je priročen in praktičen.

Specifikacija:

Vhodna Napetost: 5 V

Moč: 8 W

Temperaturno Območje: 330-450 ℃

Tin Taljenje Čas

  • Certificiranje: CE
  • Blagovna Znamka: BENGU
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: miniature lemilo, mini lemilo hakko, ts80, silicij spajkanje mat, komplet spajkanje, denon ah, 6 mikro spajkanje, komplet železa, denon slušalke nadomestne blazinice za ušesa, usb lemilo 5v 8w nasveti.

Pripomočki