Avto Zraka Vent Vrečko za Shranjevanje Organizator Žep Sunglass Nosilec Avto Nosilec Nosilec za Telefon, Kovanec Tipko Kartico Primeru Organizator s Kavljem

w138550

Nov izdelek

€2.64 €1.82

Točki:

1. Napo vrečko: je zelo primeren za vodenje avto čist.Ni treba skrbeti, da bi izgubili ali pozabili vaše majhnih predmetov, kot so cigarete, pisala, pametne telefone, očala, kovancev in kartice.Na vaših rokah, priročen in praktičen.

2. Simple design: To naredi vaš avto notranje zadeve razkošno in lepo.To okrasni vzorec torba je primerna za vse vrste avtomobilov.

3. Enostaven za namestitev: Samo visi v avtomobilu, klimatska naprava vtičnico.To ne bo padel, lahko po namestitvi.Malo stvari niso več grdo!Multi-barvni izbor, primerna za različne priložnosti.

4. Trajno kakovost: je izdelan iz visoko kakovostnih PU usnje, odporne na obrabo in hladno-odpornih materialov.Kortikalna vlakna, naravna tekstura, ima tudi anti-aging učinek, tako da boste lahko uživali to za dolgo časa.

5. S kavljem: določitev kavelj je primerna za večino avtomobilskih izstopu zraka struktur, in njegovo trajnost ne bo enostavno padel po namestitvi avtomobilskih škatla za shranjevanje.

Opis:

Avto zraka vent vrečko za shranjevanje organizator je praktične velikosti organizator, enostaven za shranjevanje in prevoz.Majhen, vendar popolnoma funkcionalno, jo lahko mobilni telefon držite, očala, pero, itd.

Specifikacija:

Izdelek slog: avtomobilska dodatna oprema košarice

Vzorec: jagnječje telefon vrečko

Izdelek material: jagnjetina vzorec izdelka, PU usnje

Barva: črna, siva, rjava, bež

Velikost izdelka: kot prikazano

Združljiv vent: horizontalni prezračevalni luknja

Paket je vključeno:

Avto Zraka Vent Vrečko Za Shranjevanje Organizator*1

Pakiranje seznam

Avto Zraka Vent Vrečko Za Shranjevanje Organizator*1

  • Vrsta Materiala: PU Usnje
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Drugo
  • Blagovna Znamka: OUrine

Oznake: auto kovanca imetnik, ženska shranjevanje organizator, Avto Kovanca Imetnik, ford hubcap, avto, mobilni telefon žep, avto sedež pladenj, torba za avto, model 3 shranjevanje, zbiranje kovancev, folije za shranjevanje organizator.

Pripomočki