Globokem Morju Pustolovščina Igra Krovu 2-6 Igralcev Družini Stranka Najboljše Darilo Za Otroke Smešno Angleški Različici Igre

w137265

Nov izdelek

€3.02 €1.81

Opis Izdelka:

Globokem Morju Pustolovščina: Zaklad Lov Potovanja, ki je Igra za Otroke in Odrasle, je čas, da se potopite v ocean in dirka odkriti vse skrivnosti bogastvo, ki se skrivajo pod površino.

Globokem Morju Pustolovščina je potovati namizna igra za otroke in odrasle, ki so podobni, kjer igralci morajo preživijo polovico svojega časa delajo skupaj, drugo polovico kopičenje zaklad in kisika za svoje potrebe.

Tako kot vse družinske strategije igre, pravila so super enostavno.Potezna, igralci roll kocke, da se premaknete morje globoko potapljač, bodisi nazaj proti čolnu ali globlje v ocean.

Kadar so zemljišča, na kos zaklad, ki so ga poberem in jo dodate v svojo zbirko.Po treh krogih, igralec, ki se je vrnil najbolj zaklad za čoln, zmaga.

To morda zveni precej enostavno, vendar je skrito twist, da to potovanje igre.Vsak potapljač mora biti delež kisika na ladji.Več zaklad, ki ste jih zbrali, več kisika boste uporabili na potezo.

Najbolj dragocen zaklad lahko v živo na dnu oceana, vendar se boste bolje, bodite previdni – morda ne boste imeli dovolj časa, da bi ga nazaj na čoln, še posebej, če drugi igralci so občutek, požrešni, kot tudi.

Igrajo način:

Pohlepni raziskovalci prišli do odprtega morja v podmornice raziskati skrivnostne zaklade.Vendar kisika tanki vseh raziskovalcev, ki so povezani.Z nepremišljeno dejanje je verjetno, da bi ubil celotno ekipo.Lahko raziskovalci bi zaklad varno domov?Cilj igre je za igralca, ki vrača najbolj zaklad za zmago.

Igra je potisnilo vozni kocke.Globlje morsko dno je potisnil, višji zaklad rezultat bo, ampak kisik, ki bo tudi porabo.Če podmornica zmanjka kisika, preden se je vrnil na obalo, vse zaklad, bodo izgubljene.Zato je zelo pomembno, da se odločiti, kam iti domov.

Specifikacije:

Igralec: 2-6 oseb

Igra čas: 20 min

Opombe:

Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Pakiranje seznam

1 nastavite*Globokem Morju Pustolovščina

  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: numbers board game, puerto rico igre španski, pokrov stražar, IGRE, trpg, bachelorette stranka papirja igre, polje igra s kartami, dse7320, družabne igre, učenje angleščine.

Mnenja in ocene

David1047
2021-07-09
5/5
Arrived on 8 July. Ordered 10 June. Quality is good. The box is strong and sturdy. The tokens are good quality cardboard. Very happy with the purchase.

Pripomočki