Laser Epilator 900000 Flash Svetlobe, IPL Odstranjevanje Dlak LED Laserskih Pulzov Stalno Epilator Za Ženske Telesa Neboleč Photoepilator

w137159

Nov izdelek

€41.26 €25.58

Laser Epilator 900000 Flash Svetlobe, IPL Odstranjevanje Dlak LED Laserskih Pulzov Stalno Epilator Za Ženske Telesa Neboleč Photoepilator

Lasersko odstranjevanje dlak opreme :

Trojna varnostna zaščita:

1.Vgrajeni varnostni senzor čip.

2. Vse-v-enem računalniku, preprečevanje stranska svetloba in več vstavljanje in odstranjevanje škode

3. Več varstvo matično ploščo, da se zagotovi stabilno delovanje.

Humanized koncept :

1. Multi-layer prevlečeni objektiv s širokopasovno pokritost in več učinkovitosti.

2. Obe velikosti in videza Mini je lažje izvajati, in je enostaven za obratovanje, ki jih imajo obliko.

3. Velik zaslon, prikaz parametrov, ki jih je lažje brati.

(Bomo poslali pravilno priključite glede na državo)

Operacijski Koraki :

★ Očistite okna bliskavice, nato britje dlak na telesu in čisto preostale lase.

★ Zaženite napravo, izberite najboljše primerna intenzivnost ravni za odstranjevanje dlak.

★ Ko končate odstranjevanje dlak, naj bi se ohladi kožo z uporabo Ledu, vode ali hladno, vlažno brisačo.

★ Lahko uporabite toner za pomoč vaša koža zadrži vlago po odstranjevanje dlak.

★ Predloge o intenzivnosti ravni operacije za vse vrste kože in različnih delih telesa, glejte spodaj primerjavi tabeli.

★ Je močno predlagal, ne boste prepričani, večkrat na isti del kože.Moral bi flash manj kot dva krat zaporedoma samo na eno lokacijo.Delovanje frekvenčnega krat mora biti zmanjšana pri uporabi visoko energetsko intenzivnost, raven.Način plačila 1.Sprejmemo samo Depozitni,Kreditno kartico,Western Union. 2. Po meri dolžnosti, lokalnih davkov in dajatev, ki niso vključene v postavke ceno ali ladijski promet pristojbina.To je kupca odgovornost, ampak bomo poskušali naše najboljše, da sodeluje z vami, da bi to rešili brez težav, in ponujajo vse brezplačno dokumentov, če ni za vsako ceno, bo kupca odgovornost.Pošiljko 1)1-3 Dni časa bo potrebno, ko smo potrdili prejmemo vaše plačilo. 2)Prosimo, navedite pravilen naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temeljijo na vašem Depozitni naslov, zato poskrbite, da je pravilno. 3)DHL, TNT, Fedex, UPS, Letalskega Tovora, priporočeno po Pošti, se vse podprte, če želite uporabljati katero koli od njih, prosimo, obrnite na nas, preden se odločite za plačilo, ker tam bo prineslo drugih pristojbin.Običajno to traja 20-50 delovnih dni za prihod z Air Mail, in traja 3-10 delovnih dni, ki jih Express.Vrnitev Samo okvarjeni izdelek bo na voljo exchange.Pokvarjena izdelki morajo biti vrnjeni v roku 30 dni od datuma, ki ste oddali naročilo.To lahko traja do 7 delovnih dni, za obdelavo vaših vrnitev ko bomo prejeli vaš izdelek.Kupec je odgovoren za vse nadaljnje poštnine.Povratne informacije 1)Povratne informacije, je zelo pomembno, za nas, si vzemite nekaj sekund, da dobimo veliko povratnih informacij, če niste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, najlepša hvala !! 2)Smo vedno ponudi najnižjo ceno za najboljše blaga in storitev za vas. 3) Prosimo, da nas kontaktirate, preden dajo nevtralno(3 zvezdice) ali negativna(1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in vam srečno nakupovanje razpoloženje tukaj.Najlepša hvala!Pišite 1)Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, ne oklevajte in nam pišite! 2)vam Bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.vendar prosimo, dovolite zamudo odgovor za neposlovne dan.Hvala za vaš obisk, srečno in lep pozdrav!!

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Plastični
  • Certificiranje: Noben
  • Ravni izdelka: Prvi ravni
  • Uporaba: Bikini, Telo, Obraz, Pod pazduho
  • Postavka Vrsta: Epilator
  • Blagovna Znamka: Feecy
  • Značilnosti: Lasersko Odstranjevanje Dlak
  • Številka Modela: IPL Odstranjevanje Dlak A01
  • velikost: Hair Removal
  • Vrsta Napajanja: električni

Oznake: removal laser hair removal, epileds led full, ipl, iphl laser epilator, oleke laser epilator, električni obraz roller, laser brivnik, led laser rokavice modra, heysilkyskin lasersko odstranjevanje dlak slušalka, laser a.

Mnenja in ocene

Jeffreysnoots
2021-06-06
1/5
Took 1 month and then canceled my purchase

Pripomočki