Mintiml Testo Mešalnik Za Žage Ročne Konfekcije Trajne Maslo Za Peko Testo Mešalnik Moke Mešalnik Iz Nerjavečega Jekla Pecivo Rezalnik

w136519

Nov izdelek

€5.88 €4.82

Presenečeni boste, kako hitro se to orodje meša tudi maslo v moko, da ustvarite boljša in okusnejša končnega izdelka.

Če imate ta učinkovita opreme, vam ni več treba izgubljati časa in energije.

Glavne Značilnosti

Visoko kakovostnega nerjavečega jekla:multi-funkcijo mešalnik je izdelan iz visoko kakovostne hrane iz nerjavečega jekla, willnot rje, nestrupeno, brez kemičnih, močan in enostaven za čiščenje in se lahko varno uporablja v pomivalnem stroju.

Pet rezila:narejena je of5 rezila iz nerjavečega jekla za natančnost obdelave, ki se lahko meša, je čvrsto, vendar ne težka, in kosi, hladno maslo mešanico na suhe sestavine, kot so moka, sladkor, ali pecilni prašek, in združuje niz brezhibno suhe in mokre sestavine.Uporabite novo testo mešalnik za najbolj vašega peciva.

Udoben mehak ročaj:nedrsečo ročaj iz masla, moke mešalnik je izdelan iz gume, ki je udobno, da imajo in lahko preprečuje utrujenost rok in zapestja, andwill ne drsijo, tudi kadar so mokre roke.Debele gume, plastike, je varnejše in lažje za artritis, ki trpijo za.

Trajno:Cut maslo in testo enostavno in lepo, brez razpok ali upogibanje.Te strokovne peko orodij, ki jih lahko uporabijo tudi tochop up mehko sadje in zelenjavo ali orehe, zdrobimo otroške hrane, bi salsa, guacamole, in kolački, in celo pizza cut.

Specifikacije

Material

Nerjavno jeklo + gume, plastike

Teža

Teža izdelka:143G

Package Teža:150 G

PackageSize

(L x W x H)

18 × 15 × 2 cm / 7.1 x 5.9 x 0.8 cm

Vsebina Paketa

Mintiml Testo Mešalnik × 1

Opomba

Zaradi ročnega meritve, prosimo, dovolite rahlo meritev odstopanja.

Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazane na sliki.

  • Certificiranje: CIQ
  • Material: Kovine
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Komplet Število: 1
  • Vrsta: Peko & Pecivo Orodja
  • Peko & Pecivo Orodja Tip: Pecivo Mešalniki
  • Funkcija: Okolju Prijazno

Oznake: maslo v posodo s pokrovom, komercialni testo mešalnik, testo stepalnik, testo roller sheeter, Kruh, torto ročni mešalnik, Fondat Bat, Rezalniki, modelček rokavice, polistiren wire cutter, fimo polimerne gline rezalnik.

Mnenja in ocene

Drsgirlmm
2021-04-07
5/5
Super compliant with the description I recommend

Pripomočki