Visoka Kakovost Retinaldehyde V Prahu, Beljenje Kože,Zmanjša Akne ,Anti Aging ,Kozmetični Raw

w135231

Nov izdelek

€14.29

Ime Izdelka:Retinaldehyde V Prahu Izdelek Videz:Rumen Prah na Embalaži Izdelka:Aluminijasto folijo vrečko Shranjevanje :izdelek, zaprti in shranjeni v suhem, hladnem in dobro prezračevanem mestu Obdobje Veljavnosti:2 leti

Mrežnice, znan tudi kot vitamin A aldehid, je oksidira derivat retinol, ki je ustvarjen z oksidacijskim cepljenje β-karoten, zmanjšani za retinol, in retinojske kisline za oksidacijo.Retinaldehyde je vmesna nastaja naravnih retinojske kisline, ima podobne biološke aktivnosti, kot retinojske kisline in koža je toleranca, da je bistveno boljši kot retinojske kisline.Mrežnice je polyene chromophore, vezan na beljakovine, imenovane opsins, in je kemičnih podlagi živali vizijo.Pomeni čas, veliko klasičnih blagovnih znamk in proizvodov, ki uporabljajo te sestavine kot prednostna antioksidant in anti-aging sestavine, in mnogi dermatologi v Združenih državah amerike priporočam kot dffective anti-aging sestavin.Funkcije: Kot pomemben signal transduction molekule pri razvoju zrkla, retinaldehyde ima številne pomembne vloge v razvoju vretenčarjev zrkla.Kratkovidnost je razvoj bolezni.Aktivno širjenje kratkovidna oči Sclera je pomemben mehanizem za njeno raztezek.V acetal lahko messenger molekule, ki ureja raztezek eksperimentalnega kratkovidna oči in odnos med nastanek in razvoj acetal in eksperimentalni kratkovidnost.Naredite nekaj napredka, Ta študija je preučila razvoj retinaldehyde in njenih jedrskih receptorje, mrežnica, choroid, scleral spremembe v eksperimentalni kratkovidnost od zrkla, in njegova uporaba kot sel molekule prenašajo raztezkom signal iz mrežnice do Sclera.Uporaba: 1. Gubam: spodbujanje kolagena in hialuronske kisline, sinteza, povečanje kože, debelina in elastičnost, učvrstitev gubam 2. Beljenje in freckle: zavira sintezo melanina, zmanjša pigmentacijo, beljenje in freckle 3. Anti-aging: antioksidant, anti-aging kože 4. Pomlajevanje: Podaljšanju keratin, pomlajevanje 5. Akne: Ubijanje propionibacterium Acnes in Streptococcus, zdravljenje aken in zmanjšanje akne znamk.

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: bleščice
  • Uporaba: Telo
  • Število Kosov: Ena Enota
  • Sestavine: ekstrakt

Oznake: redni baker peptidi, redni retinoid 0 2, modri baker peptidi original, retinoid 2 redni pregled, baker peptidi gube, redni bife baker, bife 1 redni, granactive retinoid 5 squalane retinol 1 squalane, peptidi baker, kupim baker peptidi.

Mnenja in ocene

Filipova Kseniya
2021-05-24
5/5
Well packed

Pripomočki