TP300LD i5-5200 PROCESOR, 4GB RAM Matično ploščo Za ASUS TP300LD TP300LA TP300L Q302L Q302LD Laptop Mainboard REV 2.0 Test delo

w13496

Nov izdelek

€116.64

Visoko-kakovost 100% Test!Paket zavarovancev in Dobra!Super Storitev! S 60-dnevno garancijo, ki jo boste prejeli!Prosimo, še enkrat preverite pred nakupom!Poskrbite, da vaš stari motherboard enako je z našo uvrstitev!!Lahko nam pošljete fotografijo svoje stare matere, in pomagali vam bomo, da potrdite!!! 1. 100% preizkušen pred dostavo. 2. Garancija: 60-dnevnega roka. 3. EST: V roku 5 delovnih dni po plačilu potrjena.Package vključena 1X TP300LD Matično ploščo za ASUS Prenosnik naloga 1. storitev, čas Pon. za Pet. od 10:00 do 18:00 ure do 2. čas obdelave: 1-2 delovnih dni-3. garancija je 60 dneh od takrat, ko ste prejeli proizvodov 4. a. Vrnitev predmeta mora ohraniti svoj videz, saj boste dobili.Povračilo denarja, tovorni, izključeni 5. mati je podal brez baterije, kot je na primer zahteva po pošti 6. ta postavka ne vključuje nikakršnega taxs & uvoznih dajatev 7. če ste zadovoljni z našimi izdelki, vas prosimo, da nas petimi zvezdicami, pohvale, če imate kakršna koli vprašanja, se lahko obrnete neposredno na nas, bomo poskušali naši moči, da bi rešili vse probleme na 8. plačilo, Skrbništvo, T/T, Western Union, Bank Transfer, Kreditne Voziček, Visa itd.; 9. velika količina, veliki popust.Dostava 1. na matične plošče bo v celoti preizkušen pred odpremo 2. Z DHL, Hong Kong je pojma.to se spremeni, ko pride na Center v Hong Kongu, mi lahko pošljete ta sled Ni.se vam za vaše sporočilo.DHL freight ne vključujejo carine pri izvozu in uvozu. 3. smo običajno ladja na naslov za dostavo, ki ste se prijavili, ne moremo popraviti svoje podatke, ko ste dostavo 4. vse cene ne vključujejo nobenih tarif, uvoz in izvoz, DHL plačati višjo verjetnost tarife, je treba za kupce, da nosi.Poprodajne Storitve: 1. Plese odprite in preverite, ali je mati signala.Če pride do fizičnih poškodb, dobili "Dokaz Škode" s dostave podjetja, sicer ne bomo sprejeti nobenih razlogov, se vrne zaradi telesnih poškodb. 2. če obstaja kakršen koli funkcijo issures z našo postavke V GARANCIJI, vas prosimo, da stopite v stik z nami. 3. Vrne prispevke, ki mora vsebovati vse dodatke, ki pakirani, se obrnite na nas najprej, preden odpremo vrne. 4. Poštna in zavarovanje dajatev so nevračljive za donose 5. vse garancije je za 60 dni, to je začeti od vas dobijo blago Povratne informacije, Če ste zadovoljni z našo opremo in storitve, dal 5 star pozitivne povratne informacije, za nas Je naša čast, da zaradi česar ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Prosimo, kontaktirajte nas pred objavo vse negativne povratne informacije.

  • Vrsta Spomina: DDR3
  • Nabor vezij: HM76
  • Postavka Stanje: Nova
  • Blagovna Znamka: WEIYETU
  • Grafična Kartica Vrsta: Integrirana
  • Združljiv Blagovne Znamke: ASUS
  • čas dostave: 1-2 delovnih dni po plačilu potrdila
  • Proizvajalec Čipov: Intel
  • Serija: PAVILJON
  • S CPE: Da,
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: TP300LD

Oznake: matična plošča procesor ram, a1398 lcd, asus vivobook 14 motherboard, dell inspiron 3537 motherboard, asus tp300ld, asus tp300l, e1, asus ux303l, talno stojalo za ipad, matično ploščo tp300ld.

Pripomočki