SONOFF TPIR3-RF 433MHZ RF Senzor Gibanja Priročno Pametno Napravo –433MHZ RF Alarm PIR Delo Z ZigBee Most Preko EWeLink APP IFTTT

w134887

Nov izdelek

€3.59 €2.51

1. V PIR3-RF tipalo zahteva SONOFF 433MHz RF Most na delo. 2. Univerzalne skupne ni vključena, vas prosimo, jo kupite ločeno.

Opis:

Razlika z SONOFF PIR2 RF senzor gibanja je, da PIR3-RF je majhno in kompaktno, enostavno, da se uporablja v skoraj vsakem položaju, da zazna gibanje.

SONOFF PIR3-RF gibanja senzor lahko zazna in poročilo gibanja.Kadar se uporabljajo za vaš dom, varnostni sistem, ga lahko zazna gibanje znotraj 8M in pomaga prepoznati, ali človek ali žival se giblje se okrog znotraj svoje hiše, in vaš mobilni telefon bo prikazalo opozorilo, obvestilo.Povežite SONOFF fotoaparat in si lahko ogledate, ki je vsiljivec.Kadar so vključeni v vaš pametni način življenja, senzor sproži vaš luči, vklop ali izklop po povezovanju z SONOFF RF Most.Nastavite lahko prizora, ki hodniku luč vklopljena, ko odprete vrata.

Z univerzalno skupnega, senzor je lahko prilagodljiv, da se zavrti celoten 360°horizontalno kota in 90°v vertikalni kot, ki vam omogoča, da prilagodite tipalo v optimalno kota če si želite ogledati vse, kar je v vaš dom (senzor ne premaknete na lastno temelji na vaše gibanja).En udobje za vaš dom, je, da lahko z uporabo senzorja za položaj, kjer gibanje ni enostavno, da se zazna prek montaža v univerzalno skupnega, in samo vrtenje univerzalno skupno glavo, da bi dobili čudovit odkrivanje kota.Plus, lahko neposredno palico senzor na površini predmetov za zaznavanje gibanja.Samo izberite eno, kot vam je všeč.

PIR3-RF je 2 delovna načine, ki opozorila in običajnem načinu.V pripravljenosti, senzor je sprožil na 5s, ko nekdo vstopi v obseg zaznavanja.V normalnem načinu, naslednje opozorilo se sproži, se aktivira, če ni gibanja zazna v 1min po prejšnjem odkrivanje.

Specifikacije:

【Senzor gibanja & Fotoaparat Zavezujoče】Alarm za obvestila, z zavezujočimi kamero, monitor vaš dom na dvojno zavarovanje.

【Pripravljenosti/Normalni Način】Dva vgrajena načini, ki so na dveh različnih sproži čas mehanizme, ki ustreza vašim potrebam v različnih prizorov.

【Smart Prizorov】Nastavite smart prizorov, ki temelji na vaše potrebe, sproži več naprav/scene.

【Enostavno Namestitev】3M lepilom ali vijak montažo (universal joint).

【Opomba】Baterije, ki niso vključene v paket.

Paket Je Vključeno:

1*433MHZ RF PIR senzor gibanja

Opombe:

1. V PIR3-RF tipalo zahteva SONOFF 433MHz RF Most na delo.

2. Univerzalne skupne ni vključena, vas prosimo, jo kupite ločeno.

  • Številka Modela: SONOFF ZigBee Senzor Gibanja
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Članice Zbora: Ready-to-Go
  • Dimenzija: 35X39X28mm
  • Certificiranje: CE
  • Dropshipping Podporo: Podpora Debelo
  • Blagovna Znamka: sonoff
  • Brezžični Protokol: Zigbee (IEEE 802.15.4)
  • Max Speed: Smart Home Security System

Oznake: sonoff, mini sonoff, 12v sonoff, sonoff tx, ewelink stikalo, broadlink senzor, sonoff dotik, tuya zigbee, sonoff wifi, orvibo stikalo.

Pripomočki