100 kozarcev iz Nerjavečega Jekla Zasloni Kajenje Pipe Zasloni, Tobak za Pipe Skledo Zasloni Kovinski Premium Cevi Zaslon Filtri (Srebrni)

w133274

Nov izdelek

€3.70 €1.82

Opis

Očesa zasloni so izdelani iz premijo kovinski, trmast in ne enostavno rje, enostaven za uporabo, čiščenje in trajajo dlje.Te zaslon filtri so 2 v premeru, univerzalno obliko in velikost, ki je primerna za večino kajenje pipe ali skledo.Cevi zasloni lahko prepreči vroč pepel in embers od vstopa na cevi, izdelavo cevi lažje čiščenje.Cevi zasloni učinkovito omogočajo prost pretok dima in zraka, medtem ko je vodenje umazane, škodljivih pepel iz vleče skozi vaše cevi.

Funkcija

- Barva: Zlata, Srebrna.

- Velikost: 2 x 2.

- Material: Kovina.

- Ti zaslona filtri so 2 v premeru, univerzalno obliko in velikost, lahko se prilega večini kajenje pipe ali skledo.

- Očesa zasloni so izdelani iz premijo kovinski, trajne in se upreti rje, enostaven za uporabo, čiščenje in trajajo dlje.

- Škatla za shranjevanje, ki je priročen za shranjevanje teh predmetov, preprečiti izgube in prah.

- Koristno za kajenje ljubimec: učinkovito omogočajo prost pretok dima in zraka, medtem ko je vodenje umazane, škodljivih pepel iz vleče skozi vaše cevi.

- Zasnovan za enostavno uporabo in enostaven za čiščenje!, ti zasloni so posebej izdelani, da bo vaše kajenje prijetno.

100 x Nerjavečega Jekla Zasloni Kajenje Pipe Zasloni

  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: žogo stekla 14 mm, roko kovinski zaslon, bungee vrv, steklene cevi zaslon, hookah tekoče, kovinske cevi zaslon, dire, tobak, cevi, cevi zaslon.

Pripomočki