Ajazz Mehanske Tipkovnice Zapestni Pad Ergonomsko Udobje Tipkovnico Zapestje Ostali Tipke Za Pisarniški Računalnik, Bela in Črna

w13220

Nov izdelek

€16.72 €9.03

Ajazz Mehanske Tipkovnice Zapestni Pad Ergonomsko Udobje Tipkovnico Zapestje Ostali Tipke Za Pisarniški Računalnik, Bela in Črna

Opis:

Ste bili kdaj moti "Miška Roko"?Ta vzdržljiv 104-ključ standardne tipkovnice zapestni ploščica je narejena iz ABS plastike, zagotavlja lahek, udoben na dotik občutek.Linija obliko te tipkovnice zapestni ploščica ustreza ergonomskim designis, naredi roke počutili bolj sproščeno.To izboljšuje roko in zapestje držo,bi se izognili skupnega in zapestje težave in sprostitev komolcev in ramen stres zaradi dolgih ur uporabe na računalnik, primerna za uporabo doma in pisarni.

Značilnosti:

Zagotavljajo lahek, udoben, trpežen dotakne, počasi odbije nazaj in ni enostavno, da v formi, je primerna za daljši čas uporabe.

Po ergonomija in desno, višina tipkovnice, line design tega tipkovnico zapestje pad je, da roke počutili bolj sproščeno.

Inter-kortikalna spoji so žico s krepko in šifrirana sukanec za šivanje, ki so trajne in ne poškodujete.

Tipkovnice zapestni ploščica ustreza 104-ključni standard keyboard, izboljšanje roko in zapestje držo, bi se izognili skupnega in zapestje težave in sprostitev komolcev in ramen stres za dolgo ur uporabe na računalniku.

Tip: Tipkovnica Zapestje Ostali Pad

Material: ABS plastika

Teža & Velikost Izdelka Teža: 160 g

Package Teža: 250 g

Velikost izdelka(d x Š x v): 42.8 x 6.8 x 1.6 cm

Paket Velikost(L x W x H): 44.5 x 7,6 x 2,5 cm

Specitication:

  • Prodajne Enote: Posamezen element
  • Vrsta: zapestje ostalo
  • Element Teža: Cca.160 g /5.64 oz
  • Blagovna Znamka: Ajazz
  • Material: ABS Plastike
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Ime: zapestje ostalo
  • Barve: Črno/Beli barvi(opcija)

Oznake: drsenje miške, ajazz tipkovnico, stopala urad, anti scorpion, tipkovnica pad, veliko mizo pad, dell miško, ajazz mehanske igre na srečo, tipkovnica rk61, tipkovnica del.

Mnenja in ocene

Moran Richard
2021-07-09
5/5
Fast shipping. Good quality. Cheap price.

Pripomočki