10pcs originalni novo pravi park 74HCT4094D 74HCT4094 SOP-16

w130835

Nov izdelek

€3.85

Vse elemente, ki je 100% nove in izvirne,če imate kakršne koli druge elemente potrebujete za nakup,lahko dobite tudi pri nas.Dobra novica.Poln poln 48 yuan paket pošte se lahko sprejme po službo za stranke do spremembe cen.novi Posebni play (1), ki neposredno!Poskrbi dostavo!To je tako enostavno, kot da je tako profesionalni!Specializirano za poln obseg, Moč spot posel!nova Velika znesek dolgoročnih spot dobava, cena dobro govori!

V kosih, še Vedno skrbi model preveč ne more preiskava?Premalo prodajalci ne prodajajo?Vzorcu, ni mogoče dobiti dobro ceno?Ne vsi prodajalci izdelkov?

( Shenzhen city elektronika, podjetje ) [glavni] z eno![power] samem!"V dobri veri"

Shenzhen city e poslovne vas pozdravljam, prisotnost, Ker smo bili v tako veliko sort, elektronskih komponent, ne more prenesti, enega po enega, Če ne morete najti kar potrebujete v naši trgovini model, prosimo, obrnite na nas , vam bomo ponudili prvič.

Tvorijo celoto poklicne IC : gospodinjski aparati IC , avto IC , komunikacije IC , svetovno znanih proizvajalcev IC, kot so vse vrste elektronskih komponent

Inkapsulacijo: patch ( SOP ), pokončni, DIP ), vse okoli (QFP) , tranzistorjev, diod, modul, PLCC

Vsi: na našo podporo z enojno napajanje IC, upor kondenzator, tuljava, stikalo in USB, Priključek, dva triode, lotus koren vrsto svetlobe, IC, Elektronske komponente, itd.

1. Ker se kupci za nakup komponent, prejeti blago na čas, zahteve razlikujejo, dodate težo potrdilo o prejemu te province in drugih provincah in čas je drugačen, drugačen express hitrost dostave je tudi drugačen, zato Posebnih tovorni cene se najprej obrnite na nas, preden kupec , smo raje lase Shentong express dostava YunDa express, nujno express Predloge skupaj obilno ekspresna dostava, poštnina strošek, ki v realnem času je zagotovljena, kot so zgoraj express ali drugih pogojev ni treba pošiljati tudi druge Kurirske, prosimo, da nas kontaktirate.

2 .Zato, ker iste vrste elektronskih komponent modela je včasih več proizvodnje proizvajalcev, včasih tudi več datum proizvodnje, tako Fotografije, so samo za referenco , ponavadi le zagotavlja proizvajalec za kupca referenčne slike, včasih majhno število model ladje, lahko ne glede na slike tovarne pošiljko, seveda, v primeru času omogoča bomo ponazoritev jasno je, da z našo stranko v času Kupca, če je bolj stroga s komponentami, prosimo, ko nakup sestavin bo imel posebne zahteve, kot so končnice ali proizvajalec, prosimo, obrnite na servisno službo,, ali pisno na opombo , da bi zadovoljili povpraševanje kupcev.

3. O kupcu, da se prijavite za parcelo : sem Vsak paket je uporaba zanesljive trdna pakiranje je dobro, ampak včasih express podjetje grobo dostave naprava izgubljena ali poškodovana.Posledično izgubo je lahko prosite express podjetje za odškodnino.Prejemu, če ste našli na parceli poškodovana, vendar gole v elektronskih komponent, prosimo, bodite previdni, pregleda.Ko kupci pregled si oglejte vrste in količina nakupa je narobe in embalažo, da vidim, če obstaja kakršen koli poškodbe, če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, zavrnjena na kraju samem, in nato po povzetju, da pošlje predmet na telefonski stik z nami, da nas.

4. O plačilu : so alipay prijatelj prosimo, neposredno plačilo.Guangdong lahko trsko, ki express podjetje cod.Ne bodite zaklad prijatelji lahko obrnete na nas preko drugih platformo za trgovanje ali neposredne pristojnosti denar na naš bančni račun, smo prejeli denar takoj za dostavo blaga, lahko začnete pomenek, ste lahko prepričani,!Prosimo, da po nakazilu na vaš naslov za dostavo, ime, telefonska številka in znesek nakazila in nam pošljite vaš dojenček vrste, tako da smo vam lahko dostave v času in pravilno.

5.Poprodajne storitve: po tem, ko prejme blago, če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo nanašajo tem mestu , vam bomo najboljše rešitve, ki niso v trgovini za nakup sestavnih delov in je varjenje, cut noge ali napako zaradi kupcev in drugih umetnih povzroča komponente burn out, in poslali nazaj v vas, na način, zaradi nestabilne paket poškodovan, v tej trgovini, ne bo sprememb, ne pa kakovost problem zamenjave tovora je odgovoren kupec.

Pro po tem, ko prejme blago, prosim, ne pozabite, da zbirajo mala oh, in dajejo veliko pohval + trgovin iz vrednotenja oh, stranka zgoraj, shenzhen city, las elektronski podjetja, vaše zadovoljstvo naših opravljanje.

═ dobrodošli, da kupite naše izdelke, želim vam srečno nakupovanje.

  • Blagovne znamke: ?čip
  • Uporaba: Strojna oprema
  • Vrsta: Računalniški Kompleti
  • Poreklo: JP(Izvora)
  • Številka Modela: originalni

Oznake: stk490, 74hc597, 74hc595, 74hc595d, hc4851a, lm384, sccb, 30 milijona slikovnih pik kamero, 74hct367, orodje rc tank.

Pripomočki