Mini Prenosni Visi Vratu Ventilator USB Visi Prosto Nosljivi Osebnih Ročni Pas Ventilator za Razsvetljavo na Prostem, Potovanja Doma

w129931

Nov izdelek

€10.07 €8.16

[Pet-in-one fan design] Ta mini ogrlica fan lahko visijo okoli vratu, okoli pasu, nosite na roki, in postavi na mizo, da bi vas kul vetrič v vroče poletje.

[Pasu Hladilni Ventilator]Ta prenosni pas ventilator ima notranjo sponke za enostavno vstavljanje.Ne glede na to, kje ste, si lahko postavite svoj prosti čas na pasu ali na ovratnik T-shirt, ne glede na vreme, lahko vam z kul izkušnje.

[3-nastavljiva hitrost, tiho design]Nizka/srednje/visoko hitrost nastavitve lahko izpolni svoje različne hitrosti vetra potrebe.Nežen veter in nizka raven hrupa.Primeren za pisarno, študija in spanja, brez motečih svoje življenje in spanje.

[1200mAh zmogljivost baterije] Ta osebnih ventilator ima veliko zmogljivost baterije, uporaba časa je približno 2 ur, čas polnjenja je približno 1,5 ure, in USB napajalni kabel (priložen) se uporablja za napajanje.

[Pogosto uporabljajo]se lahko uporablja za prosti čas, pisarna, knjižnica, spalnica.Prav tako lahko vzamete s seboj, in nikoli ne bojte se v poletni vročini.To se lahko daje kot darilo za sorodnike in prijatelje.

Ime: Mini fan

Funkcija: tiho, svetilko, pasu visi, vratu visi, vratu, ročni, namizni ventilator, zasilno razsvetljavo

Način napajanja: USB polnjenje (vključno napajalni kabel)

Kapaciteta: 1200mAh

Preklopi: Eno-tipka za začetek

Čas polnjenja: 1.5 H

Delovni čas: 2H (različne hitrosti, različnih delovnih ur)

Hitrost vetra: 3 hitrosti

Uporablja mestih: na prostem, potovanja, šport, družina, dnevna soba, spalnica, študija, pisarno, kuhinjo, spalnico, šole, javni prostori, itd.

velikost:116 x 75 x 27mm

Material:ABS

barva:bela / črna / zelena

Vsebina Paketa:

1 x ventilator

1 x USB, napajalni kabel

1 x vrvica za opaljivanje tega

1 x Kitajski in angleški priročnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

  • Časovna Funkcija: Ni Čas
  • Blagovna Znamka: Cikuso
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Certificiranje: Noben
  • Napetost (V): 5V
  • Moč (W): 5w
  • Daljinsko Upravljanje Funkcija: No

Oznake: webasto klimatska naprava, fan vratu, prenosni ventilator miija, 80 mm ventilator, fan šotor, fan timer, prenosni tanke fan, srčkan stojalo fan, prenosni hladilni ventilator usb za polnjenje, velika prenosni ventilator.

Pripomočki