Pet Mehkih Elektronski Ribe Obliko Mačka Igrače, Električni USB Polnjenje Simulacije Ribe Igrače Smešno Mačka Žvečilni Igranje Dobave Dropshiping

w129463

Nov izdelek

€4.62 €3.69

Značilnosti

1,Električni ribe mačka igrača: Če vaš urha klicati dotakne igrača, ribe mačka igrača bo samodejno premikanje in zamahu in ustvariti zvok, privabljanje vaša mačka, da igrajo in kick, in ne boste imeli, če želite zamenjati baterijo.

2,Realistične Rib Simulacija: videz umetne ribe uporablja 3D tiskanje tehnologija, ki izgleda zelo realistično, tako da so mladiči ohraniti svoje tace in interakcijo v realnem času, zmanjša dolgčas in osamljenost, ko gredo ven.

3,Izboljšano načrtovanje: Naše ribe trebuh je bil spremenjen v zadrgo slog.To lahko zlahka potegne za vklop stikalo za preprečevanje ribe iz poka v trese.

4,Visoko kakovostnega materiala: iz bombaža in kratek pliš, tkivo je mehko in ne bo bolelo šapa mačke.Super za grizenje, žvečenje in brca, in spanje.

Specifikacija

Velikost: približno 30 cm/11.81 v

Material: Bombaž + Plišastih

Funkcija nadgradnje: zadrgo + touch senzor

Polnjenje: USB

Seznam Vsebine: Električna Ribe*1

Pošiljko

Mi ladja si ta izdelek v roku 15 ur (izključitev prazniki in vikendi) po vaše plačilo je preverjeno, da ga www.branka.si.

Prosimo, izpolnite naslov za dostavo in telefonsko številko pravilno, ne moremo prevzeti nobene odgovornosti, če boste poslali napačne informacije.

Podpora

Če imate kakršne koli skrbi ali vprašanja, prosimo, ne bo obotavljal, da nas kontaktirate prvi,, bomo poskušali naši moči, da vam pomagamo.

Povratne informacije

Prosimo, ne pozabite, da zapustijo nas 5-star pozitivne povratne informacije po prejemu artiklov.

Vaša podpora nam bo pomagalo graditi več zaupanja in še naprej zagotavljajo najboljše izdelke in storitev za naše stranke.

  • Postavka 2: USB Polnjenje
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Funkcija: Interaktivne Igrače
  • Je Pametno Napravo: No
  • Material: PP Bombaž
  • Vrsta: mačke
  • Blagovna Znamka: BABYBUDDY
  • Postavka 1: simulacija ribe
  • Igrače Tip: Miši & Živali Igrače
  • velikost: 30cm

Oznake: pletene igrače za hišne živali, mačka za igrače, luna plišastih igrač, mačja igrača, vezi hišni ljubljenčki, gumb kolutu, električni igrača za mačke, mini elektronskih ribe, električni jjeza igrača, mačja igrača predor.

Mnenja in ocene

Ipkishko
2021-05-09
5/5
Super fast shipping. Excellent product
Mattgroll
2021-05-10
5/5
Item is excellent. It came quickly. Information on the seller's site is the same 100% quality is good.

Pripomočki