Ice Cube Pladnji Plesni 2v1 Prenosni Ice Cube za Kavo, grelnik vode 18 Mrežo S Pokrovom za Hlajenje Ledu, Pladnji Kocka Kalupov za Viski Kvadratnih Ledu Mol

w129456

Nov izdelek

€23.08 €13.84

Opis Izdelka

Ime:ice breaker steklenico

Dimenzije: 13 x 21,8 CM/2.2 x 4.57 x 8.23 cm Teža:48 g/kos

Značilnosti:

2-v-1 ledena kocka za kavo, grelnik vode: Da je ice cube pladnji in tudi ice cube plesni grelnik vode, da imate lahko vse pijače, ki so neposredno.To je enostavno, da bi 18 celotno kvadrata, kocke ledu v času.To je zelo priročno za uporabo in čiščenje, s zaprti steklenici skp, da se prepreči vonj .V primerjavi s tradicionalnimi ledu pladnji, to ledeno kavo, grelnik vode lahko prepreči kocke ledu od tega, da "scatter" in boste lahko uživali v hladu na domu, urad kadarkoli z družinami in prijatelji.

Obstajajo 3 načini ice cube plesni: 【1】Dal kocke ledu v skodelico s pijačo, polno ledenih kock bo takoj prinesel hladno izkušenj; 【2】Izpolnite pijačo v to ice cube zgradb, ki z ledene kocke, stresemo ga za nekaj sekund, nato pa jo prelijemo v skodelico, boste našli pijača je samo hladno, kot so ga vzeli iz hladilnika; 【3】Pour pijače v tem ice cube pladnji/grelnik vode, stresite za nekaj sekund, ga pijemo neposredno ali s slamo, in uživajte v originalni ledeni hlajenje pijač.

Varen in trajen: led za kavo, grelnik vode je izdelan iz hrane standard varnosti materialov, ki je optimalen material baby steklenice.trpežna in prilagodljiva uporaba, nestrupen in ni čudno vonj.Ne absorbirajo vonjav, ne bo crack ali odmor, enostavno izpolnite, jo odstranite in očistite, dobro gradiva lahko služijo za dolgo časa.

ENOSTAVNO DEMOLD - Po zamrzovanje ledenih pladnji plesni v hladilniku za 6-8 ur, vzemite ven ice cube pladnji grelnik vode in pustite stati 1-2 minut pri sobni temperaturi, nato twist ledu plesni pladnji za ločevanje kocke ledu v notranjosti, potegnite obeh straneh ročaj in hitro dobili popoln zamrzne kocke ledu,nato odprite pokrov, pour iz kocke ledu, in uživajte takoj ledene pijače, viski, kave, vina,itd.

VZEMITE GA POVSOD - To silicij kocke ledu pladenj /Ice pladnji plesen je roman, izdelani z 2 premišljen ročaji.To je kot nalašč za dom, pisarno, pikniki, izleti, in cestnih potovanj.Lahko uporabite tudi ta led pladenj s kavo plesni, medtem ko ohlajevanje na terasi ali na vašem vrtu.Ta ledena kocka maker pladnji za zamrzovalnik so namenjeni za zlaganje.Kupite nekaj ti silikonske ice cube pladnji za zagotovitev vam bomo nikoli ne zmanjka led za vaš koktajli, kava, pivo ali viski.

  • Kraj Izvora: Kitajska
  • Funkcija: Pladenj Ledena Kocka
  • Blagovna Znamka: BOUSSAC
  • Ime Izdelka: ice breaker steklenico
  • velikost: 13*21.8cM
  • Ice Cream Orodja Tip: Ice Cream Kadi
  • Barve: Roza
  • Material: Silikonske Gume
  • Certificiranje: CE / EU, CIQ, EGS, FDA
  • Teža: 48g/pcs
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Ice Cream Orodja

Oznake: yz450f 2003 service manual.

Mnenja in ocene

Carenkonataliya
2021-07-20
1/5
Frankly this article is worth nothing at all!! The cap does not hold, the water flows everywhere. Barely arrived he is already in the trash!!! I totally do not recommend!

Pripomočki