Hišnih Mačk Igrače Dražila Palico Smešno Pero Palico Modni Ovratnik Mucek Self Interaktivne Igrače Usposabljanje Zabaven Dodatki

w129448

Nov izdelek

€1.66 €1.24

[izdelku]:

Material: ABS + pero + nerjavečega jekla

Barve: Ameriški modra, jezera, modra, roza, rumena

Velikost: skupna dolžina: 23,7 cm/9.33 ", širina: 5 cm / 1.96", višina: 11 cm / 4.33 ""

Izdelek pribor: eno telo, eno elastična magic tape, ena kombinacija pomladi, ena mačka pero

[značilnosti izdelka]:

1. Okolju prijazen in zdrav ABS, trajno, ne bo poškodovana zaradi mačke, enostaven za uporabo, se lahko uporabljajo za dolgo časa.Kot ta izdelek bo močno pritegnili, mačke, da igrajo, zato je priporočljivo, da igrajo za 20-30 minut vsako uro.Igranje za dolgo časa, bo močno računu mačke " fizično moč.

2. A pokrivala igrača za mačke, da igrajo s.Izdelek je omejeno na mačje glave ali vratu z elastično magic tape.Mačka lahko perje na vrhu izdelek swing ohlapno z visoko elastična spomladi med aktivnostjo, da bi pritegnili mačje pozornost.

3. Igrača se lahko uporabi tudi za več mačke skupaj, tako da se mačke se lahko pojavijo različne zabave.V procesu igra z igračo, ga bo povečal mačje sreče, lajšanje mačka je strah dnevno dolgčas, in da mačka ni imel navado poškodbe družino, pohištvo in obleke.

4. Ta izdelek se lahko namesti na vrhu čevlji.To je tudi interaktivni mačka Teaser bar med glavne hišne ljubljenčke.V procesu interakcije z lastnikom, to lahko poveča intimnost med lastnikom in mačka, in tudi lahko osvobodi lastnika roke, tako da lastnik lahko draži mačka in so prosti čas.

5. Po mačje glave / vratu dejavnosti, lahko poslušate visoko elastična spring swing ohlapno, tako da je vrh pero izdelka lahko premaknete, da bi pritegnili mačje pozornost.To lahko mačka ugriz in chase pero, povečanje mačje dejavnosti, povečanje mačje telesne mase in izboljšanje mačje inteligence

[Uporabite korake]:

1. Po opravljenem elastična magic tape z ustrezno luknjo na glavni organ, krat rep z bodečo vlaknin na pol in jo prilepite na ustrezno del fino mehko vlaken glede na dejansko povpraševanje.

2. Na dnu visoko elastična pomlad mačka pero je neposredno vgrajen v kartico luknjo na igrača telo, ki lahko neposredno interakcijo z mačko.

Okolju prijazno in zdravo ABS, trajno, ne bo poškodovana zaradi mačka, uporabi postopek je preprost, lahko uporabljate ta izdelek, za dolgo časa.Kot ta izdelek bo močno pritegnili, mačke, da igrajo, zato je priporočljivo, da igrajo za 20-30 minut vsako uro.Igranje za dolgo časa, bo močno računu mačke " fizično moč.

【Paket Vključuje】:

1 x cat igrača

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 1-3 cm razlika zaradi ročnega merjenja in 3-5 g za razlike med različnimi barvami.

2. Zaradi zaslona razlika, barve, lahko malo drugačen od tistega, kar pričakujete, vas prosimo, dovolite.

3. 1.00 cm=0.39"

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Igrače Tip: Pero Igrače
  • Material: Pero
  • Je Pametno Napravo: No
  • Vrsta: mačke

Oznake: gramofon mačka, dj mačka gramofon, mačka za igrače, mačka laser igrača, samodejno mačka gramofon, gramofon mačke, mačka laserski kazalec, mačka miško, igrača, mačka obleko, zlitine obračanje gramofon.

Mnenja in ocene

Lurvinmedina
2021-07-02
5/5
très drole

Pripomočki