Plitev Aparat za Filter Skodelico Kave Dripper Kapljično Kavo, grelnik vode Kuhinjski Pripomoček za Gospodinjski Kuhinjski Aparat za Pribor

w126561

Nov izdelek

€1.70 €1.22

Funkcija:

Filter papir brez, brez vonja, bolj okolju prijazno: ni treba skrbeti vonj filter papir vpliva na okus kave.

Ne skrbite, ki teče iz filter papirja za zmanjšanje odpadnega papirja, okolju prijazen.

ABS smole, nestrupeno, brez okusa, v skladu s farmacevtsko industrijo, živila in druge industrije, zdravstvene in varnostne zahteve: dobra olje odpornost, gladka površina, enostavna za čiščenje.

Filter ročaj uporablja dvoslojno strukturo filter očesa s strokovno italijansko kavo, ki ima dobre filtriranje učinek.

Notranja plast iz filter papirja, ki je tkana z ultra-fine kovinske žice z visoko gostoto, ki je izoliran iz kave v prahu.Zunanje plasti debele nerjavne jeklene pločevine, je prevrtana z laserjem, ki zagotavlja dodatno plast zaščite.

Zložljivi design: lahko vzamete s seboj.ABS material je uporabljena za notranji stiki s kavo, z dobro samočistilni lastnine.

Pokal jeklene mreže del je bil polirani: kava razlogi so težko držati, in to bo čisto po tem, ko sprati na obeh straneh.

Specifikacija:

Material: ABS, iz nerjavečega jekla

Velikost: 12x7.5 cm / 4.7x3.0in

Uporablja pokal: notranji premer 76-110mm / 3.0*4.3 v

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 X Kava Dripper

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Vrsta Filtra: Filtri Za Večkratno Uporabo
  • Blagovna Znamka: VKTECH

Oznake: pameten kave dripper, vrč kave, expresso maker, skodelico kave ozadje, aparat za filter, 58mm kave distributer, drip irrigation dripper, upogljivi silikonski kave dripper, kava dripper, vrč.

Mnenja in ocene

Tata2den
2021-04-30
5/5
Very good article, same as description, you put a coffee measure on it and put hot water on it, you get a great coffee grain, yeah. Having to occupy other coffee machines. Buy it I recommend. You can put it in the Cup you have. Sent very fast. Very according to my purchase. Thank you seller.

Pripomočki