Full circle diamond slikarstvo slap 5D DIY diamond vezenje mozaik, pokrajine art set home dekoracijo

w126559

Nov izdelek

€6.31 €4.42

Spoštovani kupec: Vse naše diamantno prevleko kompleti ne vključujejo sličic, le polovica jih je treba izpolniti.Ponujamo vam orodja.Platno velikost: 30X40cm.Velikost fotografije; 25X35CM. .Vse dimenzije so merjene ročno, tako da prosim, pustite prostor za 1-2 cm.Krog diamond opomba: (brez okvirja)

Sprejemamo naslednje transakcije: trgovina na Drobno: sprejemamo na drobno transakcije iz vseh strank po vsem svetu.Smo še niso določene minimalne zahteve za vse izdelke.Trgovina: sprejemamo na debelo transakcije iz vseh strank po vsem svetu.Da bi zmanjšali zaloge tlak, smo iz serije biti večji ali enak 2 kosa.Če želite, trgovini ali trgovini, nas prosimo kontaktirajte, bomo razpravljali o veleprodajne cene, ladijski promet metode, itd.Verjamemo, da lahko dosežemo zadovoljivega sporazuma.Agent dostavljanja: Če ste tuji spletni prodajalec, lahko nudimo vam z dostavni agent.Pri trgovanju, prosimo, povejte nam, da vaši kupci jasno razložiti informacije,, bomo poskušali naši moči, da vam zagotavlja storitve, hkrati, bomo v celoti upoštevali vaše poslovne skrivnosti, in ne bo nikoli storiti ničesar, da škoduje vašim interesom.Če vaše države in regije niso v brezplačna dostava za državo, se lahko obrnete na nas in vam bomo zagotoviti najboljši način dostave. 2. Prevozi: Naš blago prihaja iz celinske Kitajske.Ko je plačilo, ki je uspešen, bo ladja v roku 3-5 delovnih dni.Vaše blago je običajno prispejo v roku 7 do 50 delovnih dni.V redkih primerih se lahko odloži, odvisno od vremena, hitrost in blaga v vaši državi.Po tem, ko je blago poslala, bomo aktivno spremljali vaše stanje pošiljke.Smo običajno uporabo Kitajska mesta, za parcelo prevoz.Običajno, bo blago dostavljeno v roku 15 na 30 dni.Vendar pa obstajajo tudi druge situacije, ki se lahko odloži, kot so zamude, slabo vreme za vašo državo in zakasnitve poštni sistem na lokalni pošti.Kot rezultat, najdaljši čas dostave na Kitajskem je 50 dni.Za pretovor stranke, smo lahko uporabite tudi "ZTO Express" za prevoz v roku 30 dni. 3. Tarifna: Ko blago prispe v vaši državi, nekatere države imajo lahko določene tarife.Ta del vaše odgovornosti bodo plačani za vas.Smo označite kot darilo ali za zmanjšanje vrednosti blaga, da prihranite nekaj carinski stroški. 4. Poprodajne storitve: Vse blago, prodamo so nujno pregledati.Če ugotovite, da prejeto blago v roku 3 dni imajo težave s kakovostjo (non-human škodo).Prosimo, da posnamete sliko in pišite nam, mi bo nadomestila ali povračila vas. 5. Povratne informacije: Vaše zadovoljstvo je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z vašim izdelkom, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije.Če ne boste zadovoljni z izdelkom, nas prosimo kontaktirajte, mi vam lahko reševanju morebitnih sporov z vami, namesto da predloži negativne povratne informacije, da www.branka.si.najlepša hvala

  • Vzorec Tipa: Scenic
  • Nastavite Vrsto: Da,
  • Zunanje Embalaže,: PAPIRNATA VREČKA
  • Material: Smole
  • Slog: Sodobno
  • Lepljenje Površine: Polno
  • Obrazec: Tri-dimenzionalni
  • Diamantno Obliko: Krog
  • Blagovna Znamka: Hibah
  • Uporaba: Slike
  • Število Barv: 1-30
  • Platno Pakiranje Metode: Zavihal
  • Okvir: No

Oznake: noge so navzkrižno šiv, homefun, diamond dotz, diamond stitch, diamond barve, diamond volk, diamond kit, diamond slap, anime navzkrižno šiv, diamond vezenje slap.

Pripomočki