10Pcs 3D Plavajoči Okvir Senci Polje za Sliko Nakit Zaslon Zaščito Doma Dodatki

w125696

Nov izdelek

€3.62 €1.49

10Pcs 3D Plavajoči Okvir Senci Polje za Sliko Nakit Zaslon Zaščito Doma Dodatki

Postavka Specifikacija: Funkcija:

10 Kos/Set: Set je sestavljen iz 10-kratni Plastičnih Plavajoči Okvir Zaslona Nosilci in Stojala z diamant v obliki predstavitev windows.

Preprosta Nastavitev: Kraj in položaj predmetov med plastične membrane, narejene iz arhivskega varen material in zaponka okvir skupaj.

3D Plavajoče Zaslon: Priložiti prikaz elementov med dvema pregleden, prilagodljiv plastične membrane za 3D plavajoči učinek.Kot nalašč za kažejo medalje, kovance, znamke, medaljoni, nakit, casino poker čipi in drugih spominkov.

Vključuje razstavna Stojala: Prop na vključeno osnovno stojalo kar zanimivo namizni zaslon za vaše cenjene dobrine.Dobili polno, sprednji in zadnji pogled prikazanega predmeta.

Specifikacija:

Barva: Kot na sliki kažejo,

Material: Plastika, PET membrane

Ustreza za: Nakit Zaslon, Nohtov film Zaslon, Ribe linije skladiščenje, Starih kovancev varstvo, itd.

Diod: 10Pcs

Paket Zajema: 10 x Okvir Senci Polje s Stojala (Nakit, Niso Vključene)

1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.

Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.

Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.

Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.

Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

  • Slog: Sodobno
  • Tema: Piramida
  • Je Pametno Napravo: No
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Plastični

Oznake: float okvir, polje okvir shadow, prikaz obroč stojalo, diy plavajoči okvir za sliko, 3d prikaz okvirja, prikaz nakit, reverzibilna plavajoči okvir za sliko, okvir shadow, kako risanje 3d sliko, 3d zlato okvir za sliko.

Mnenja in ocene

Dyachenko 2000
2021-07-12
2/5
missed 2pcs frame,

Pripomočki