9 barvnih možnosti, Nova 12 parov/set uhanov Prom stranka darila Sladko in romantično Visoko kakovostnega nerjavečega jekla, uhani jsj48

w125209

Nov izdelek

€14.30 €11.87

56360 Prijatelji nakup NAŠEGA izdelka za nakup nad $ 200, vam ponujamo brezplačno dostavo za Federal Express, EMS,DHL, UPS in drugih express dostava dostava do cilja svojega dela, v roku 3-7 dni

Material

Iz nerjavečega jekla 316L

Značilnosti Izdelka

/ Izdelave visoko poljski / preprečevanje alergij /

Nikoli ne zbledi / zagotavljanje kakovosti

Pakiranje OPP vrečko znotraj in zunaj karton

Velikosti ali specifikacije

Dimenzije in tehnični podatki podrobneje opisani v posebnih meritev.Prosimo, da skrbno preverite specifikacija, ko oddate naročilo.Velikost je običajno sprejemljiva odstopanja od približno 0,5 cm, lahko samo stik z nami če imate kakršna koli vprašanja o velikosti.

Barve se ne ujemata

Majhne razlike v barvi so lahko, ki jih je nekaj razlogov, kot so barve, ki se odraža v monitor, osvetlitev, ozadja itd.cuased Vendar, prosimo, obrnite na nas, če že vztrajate, boste prejeli napačne barve element, bomo poskrbeli za hiter odziv in rešitve

Dostava Informacije

Dostava in stroški dostave : Brezplačna ( Air Mail 10 - 20 Delovnih daysto pridejo )

Smo običajno ladja prek ChinaPost ali Hong Kong post letalom plačilo.Mi ladje naročila v roku 24 ur , v svetu , je običajno traja 10 do 20 dni, včasih pa približno 25 delovnih dni, morda potrebno, da pridejo.

Če skupno ceno vaše naročilo je več kot $ 200, bomo z EMS ( ali DHL, UPS ipd. ) , ki jih lahko dosežejo do 5 - 7 dni ( smo lahko samo pošiljanje paketov za EMS v teh državah : ZDA , Kanada, velika britanija, Avstralija, Nova Zelandija , Belgija, Danska, Finska, Grčija , Irska, Italija, Norveška , Švica, Portugalska, Nemčija , Švedska, Francija, Španija , Avstrija. )

Če je vaš paket ne ustreza tem standardom, vendar želite, ga pošiljajo hitro, mimogrede , vas prosimo, da nas kontaktirate , le nekaj dolarjev razlika !

Prevoz procesov

Storitev Zagotoviti 100%

100% Vračilo 100% Zaslug 100% Zamenjava 100% Izmenjavi

* V primeru povratka zahteve , vse se vrne, mora vključevati vse originalne predmete, nepoškodovano , v re-salable pogoj , vsi originalni embalaži vključno s priročniki, garancija oblik, itd.Ladijski promet in manipulativni stroški se ne vrača.Kupec je odgovoren za povratni prevoz prevoz izdelkov medveda .Prosimo, kontaktirajte nas, preden se vrnete .

Povratne informacije

Prosimo, da nam pozitivne povratne informacije ste prejeli naš paket , če so zadovoljni .Kot veste, vsak prodajalec se trudi pozitivne povratne informacije.Bomo storili bomo v najkrajšem možnem času .

Če imate kakršnakoli druga vprašanja , vas prosimo, preden zapustijo negativne povratne informacije nam pišite .Zapušča negativne povratne zmagal `t rešiti problem.Komunikacija med prodajalcem in kupcem je bolj pomembno in učinkovito kot pusti negativne povratne informacije.

Nasveti:

Ta izdelek je narejen iz nerjavečega jekla, proizvodnja .Kožo brez stimulacije

Podrobnosti izdelka za uspešnost , fotografije, običajno ojačanje učinka .Pozornost, medtem ko nakup velikost

Lastnik zahteva, da obnovite fizične lastnosti , ampak zato, ker kamere, monitorji in fotoaparat tehnologija

Razlika je neizogibno , bo rahlo barvno razliko , prosimo, prevladujejo v naravi .

Brez posebnega vzdrževanja jekla, titana , če vam jo ukradejo , in so neposredno sperite z vodo , običajno skušajo izogniti napajala močne kisline

Alkalno, da bi ne vpliva na sijaja .Specular ( sijajni ) titanium jekla nakit je preprosto opraskan , bodite previdni, da ne tipke in druge trde predmete skupaj.

Trgovina zaslon in operacijski certifikati

Naše dobrodošli ste, da OEM stranke , podpora OEM ODM meri MOQ 50-100 sklopov vsak naš stik je Alibaba cn1516251965gpjo

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Kovine Tipa: Nerjaveče Jeklo
  • Material: Crystal
  • Blagovna Znamka: mgub
  • Velikost (Dolžina * Širina): 13mm*3 mm
  • Nerjaveče Jeklo: polkrogu
  • Slog: Priložnostne/Športni
  • Spol: Ženske
  • Obliko\vzorec: Krog
  • Številka Modela: jsj48

Oznake: xr telefon primeru ramenski trak.

Mnenja in ocene

Rafael Eduardo 1
2021-04-07
5/5
ok thank you

Pripomočki