100 kozarcev Plastično Rezilo Zamenjati Za Brivnik Vrtna Kosilnica Strimmer Rezilo Stihl-PolyCut 2-2 Akumulatorski Travo na Vrtu Pridelkov-35

w122861

Nov izdelek

€14.57 €8.01

100 kozarcev Rezila Kosilnice za RT250 Vrt, Travnik Brivnik Pribor Funkcija:

Material: Plastika

Primerna za:

Primerni za Bosch ART23 LI Accutrim Easytrim Accu, GTECH ST 04 & ST 05 Strimmer / Brivnik, Qualcast Košnjo N Trim,EASI-Lite 28. 30, Homebase ST05, Suvereno ST05.

Opomba:

1. Smo zagotoviti jasne slike, meritve, kadar je to mogoče.Prosimo, preverite, kolikor je mogoče, poskrbite, da predmet eden, ki jih potrebujete.

2. Prosimo, dovolite 0.5-1 cm razlike zaradi ročnega merjenja. (1 inch = 2.54 cm)

3. Barva dejanski element, ki je lahko nekoliko razlikuje od seznam slik zaradi različnih zaslonu računalnika, hvala vam za vaše razumevanje.

4.Ni navodila, Vključena.Strokovna vgradnja je zelo priporočljivo!

100 x Rezila Kosilnice

Mi Ladje po vsem Svetu (Razen v nekaterih državah in APO/FPO).Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Bomo poslali paket iz Kitajske preko zraka post.Čas dostave je odvisen od Ladijskega Prevoznika, Carinski in po Odpremi cilj in drugih dejavnikov.Večina paketi lahko prejeli v 20 delovnih dni (4 tedne).Glej spodaj za dostavo čas zbiranja kvantitativnih podatkov:

Sprejemamo Email zahtevke za vračila v roku 7 delovnih dni od prejema vašega naročila.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Če ne boste zadovoljni, ko prejmete predmet, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosimo, kontaktirajte nas za vrnitev vodnik, preden ste jo vrne.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.Če je predmet, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih stroškov, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.branka.si!Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, da nam pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami pregled, ki je za nas zelo pomembno.Bomo zelo cenim, če lahko pustite vaš pravi občutek tukaj.Če niste zadovoljni s predmeti ali naše storitve, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli povratnih informacij, se bomo odpravili takoj, hvala vam!Prosimo, da Sporočilo nam od 9:00.do 18:00. (GMT+8) od ponedeljka do sobote .Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da sporočilo nam in nam dajejo možnost, da vam pomagamo.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovni dan (razen praznikov na Kitajskem).Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete sporočilo in vam bomo odgovor, da boste čim prej.Opravičujemo se za pozen odgovor, za praznike (vključno nedelje).

  • Funkcija: Akumulatorski
  • Blagovna Znamka: Aleekit
  • Številka Modela: N/A, Rezalnik Zamenjava
  • Rezanje Tip: Swing Plastično Rezilo
  • Vrsta: Vrtno Orodje Deli
  • Podpora: Dropshipping
  • Uporaba: Home DIY

Oznake: rezila kosilnice, uplinjač shindaiwa, za obrezovalnik trave, čopič rezalnik stihl, 180 stihl, plastični shredder, kosilnica stikalo, uplinjač zenoah, kosilnica bencin, crafter brivnik deli.

Mnenja in ocene

Sgtsupemtcc
2021-07-04
5/5
Excellent *****
Otsukawdi
2021-06-25
5/5
Короткие, тонкие, но более плотные, чем аналоги с али. Доставка в Минск больше месяца, в деле пока не пробовал, надеюсь, что налезут, посадочные отверстия очень маленькие. Если будут проблемы - дополню отзыв. Пока всё хорошо.
Garoto Gatuxo
2021-05-12
5/5
Great Item - Fast Shipping 6 days to UK

Pripomočki