Dvojni Protokol M. 2 SSD Primeru Ohišje Podporo NVME in SATA SSD vgrajenim tihim ventilatorjem za hitro odvajanje toplote 10Gbps high-speed

w122853

Nov izdelek

€41.92 €22.63

Značilnosti:

1. M. 2 NVME & SATA Združljiv: SSD Ohišje je združljivo z M. 2 NVME & SATA SSD za M-Tipka & (B+M Ključ 2230/2242/2260/2280, kot za Samsung / za Toshiba / za ključne / za Kingston / za Seagate / za WD / Integralnih /za PNY, itd.SSD ohišje je primerno za Windows, Mac OS in Linux.Samo plug and play, brez dodatnih gonilnikov ali programske opreme, ki zahteva.

2. Odlično Aluminijasto Konstrukcijo: M. 2 SSD Primeru je izdelan za vrhunsko aluminija, izrazit s kompakten in tanek velikosti.Vgrajen ventilator lahko pomaga ohranjati hladnejše okolje delovanja za optimalno delovanje ter daljšo življenjsko dobo za vaš SSD.Ko SSD ohišju je nameščen, RGB svetlobe bo na, in to se bo samodejno izklopil, ne da delovanje v roku 5 minut, da pomagajo varčevati z energijo.

3. Hiter Prenos Podatkov: SSD primeru je uporabljena z USB 3.2 Tip-C port, ki vam omogoča dostop do vaših podatkov, ki jo uporabljate najnovejšo različico USB.Največjo hitrostjo prenosa podatkov lahko doseže 10Gbps - 20X Hitreje kot USB 2.0; prenos velikih datotek v samo nekaj sekundah!

4. Več Povezave: paket je opremljen z enim ali USB-C na USB-C moški kabel in en USB-C, da USB-kabel za pomoč izkoristiti polno učinkovitost vašega SSD.Dostop do datotek neposredno z USB-C/za Strele 3 prenosni računalniki & namizij ali OTG omogočeno phones/tablet, kot so MacBook 2016, za MacBook Pro 2017, za MacBook Air 2018, itd.

5. Orodje-Brezplačno Namestitev: To je najnovejša različica M. 2 NVME & SATA SSD Ohišje, ki je veliko lažje biti nameščena brez drugih orodij, ki so potrebna.Samo potisnite hrbtni pokrovček, da odprete ohišje in vstavite vaš SSD v to brez prizadevanja.Paket je opremljen z enim ali zapiralo, ki ga pomagajo popraviti vaš SSD.

Specifikacije:

M. 2 NVME in SATA SSD Ohišje - slim & lepe velikost za na poti

Univerzalni Združljivost: SSD Ohišje lahko podpira obe M. 2 NVME in SATA SSD z M-tipko in Tipko B+M Ključ 2230/2242/2260/2280.

Velikost: o 109*28*14.5 mm/4.29*1.10*0.57 v

Barva: Siva

Impresivna Kakovost:

1.Lepe Aluminija

SSD Ohišje je iz premium aluminija obdelujejo za peskanje in oksidacijo.To je enostaven in udoben oprijem brez prizadevanja.Izvrstno & crush-odporen aluminij litje lahko tudi zaščito vašega pogona ssd.

2.Odvajanje Toplote

Vgrajen ventilator lahko pomaga SSD primeru odvesti toploto hitreje in učinkovito ohladi vaš SSD za optimalno delovanje.

3.Slim & Žepne Velikosti

Kompakten in tanek design vam omogoča, da vaš M. 2 SSD bralca v vaš prenosnik je torba / nahrbtnik / potovalna torbica enostavno.Prav tako ne zasede veliko prostora na vaši mizi.Ste poslovni spremljevalec za na poti!

Seznam Vsebine:

1 X M. 2 SSD Primeru

Opombe:

Za novi SSD, prosimo, začnejo najprej, in nato vaš SSD mogoče zaznati.Prosimo konča disk inicializacijo po naslednjih korakih.

Desno kliknite computer (Računalnik) - Upravljanje - Upravljanje Diskov.Najti svojo nedodeljenem prostoru na disku, z desno tipko kliknite Nerazporejeni, in izberite Nov Preprost nosilec Wizard.

Samo trdi disk škatle, SSD trdi diski niso vključeni.

1) sprejemamo Alipay , Zahodne Unije , TT .Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI .

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU .

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO .NI IZJEM !Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK , po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.branka.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

  • Podpora: Dropship/Trgovina/Epacket
  • Radiator Tip: Zračno hlajeni
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: tmddotda
  • Certificiranje: Noben
  • Številka Modela: Dvojni Protokol M. 2 SSD Primeru

Oznake: yxchery.

Pripomočki