Fructus Gardenia Shan Zhi Zi Cape Jasmina Sadje

w119794

Nov izdelek

€21.28 €15.74

modname=ckeditor

1. Uporablja za vročino in dolgčas.Ta izdelek ima učinek čiščenja navzdol grenko hladno, očiščevanja treh žgočim ognjem zla, in obračun srce in odpravi motnjo.Uporablja se za febrile bolezni, zla-toplote gost srce, razdražen, depresija, nemir in druge bolezni.Vsakič, ko se uporablja v kombinaciji s svetlobo, tempeh prezračevalni zlo toplote, blaži depresijo in težave, kot so gardenia sojina juha.Če ogenj divja, visoka telesna temperatura, razdražljivost, delirij, in vse tri opekline so vroče, je pogosto uporablja z skullcap, coptis in plutovinasti izdelki, da bi prekinil ogenj neposredno, kot so Huanglian Jiedu Decoction.

2. Uporablja za vlažne toplote, zlatenica.Ta izdelek lahko jasno, jeter in žolčnika vlažno vročino in zlatenica.Uporablja se za zlatenica, zvišana telesna temperatura, kratek urina in drugih simptomov, ki jih povzroča stagnacijo iz jeter in žolčnika vlažno vročino.Pogosto v kombinaciji z Yinchen in rabarbara, kot so Yinchenhao juho.

3. Uporablja za kri-toplota bruhanje.Ta izdelek je tudi učinek čiščenja toplote, hlajenja krvi in razstrupljanje.Uporablja se za hematemesis, hematuria, hematuria in drugi simptomi krvnih toplote izpuščaj.Pogosto se uporablja enako kot Imperata cylindrica, Radix Rehmanniae, in Radix Scutellariae.

4. Uporablja za boleče, otekanje, strup, modrice.To je učinek hlajenja krvi za razstrupljanje, zmanjšanje otekline in lajšanje bolečin.Uporablja se tudi za proizvodnjo toplote toksin bolečine, pordelost, otekanje in toplote bolečine.

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Število Kosov: Ena Enota
  • Uporaba: Telo
  • Vrsta: bleščice

Oznake: 400nm, sadje iz loom moške spodnje perilo, hudič igrača, velika ogrinjala, dragon sadnih rastlin, cape ženske, capa asus, lio sijaja sadje, mallorca, sumoran.

Pripomočki