Novi Japonski Keramični Nož Kuhinjski Noži Set 3" 4" 5" 6" Cirkonij Nož Lupilnikom Črno Bel Odrezanje Sadje Keramični Noži Kuhanje

w11967

Nov izdelek

€40.16 €12.45

XYj Keramični Noži so ročno namesti našega mojstra, da bi ročaj in noži kovani tesno skupaj, popolnoma čemer ni interspace med ročajem in rezilom, ki je manj tovarn, lahko to stori.XYj kuhinjski nož lahko dosežemo, ultra-tanek, rezanje in dicing medtem ko lahkotno drsenje skozi meso in zelenjavo.Nič več izgnječen paradižnik ali grdo predstavitve.XYj ročno poliran rob je do 10-krat več od jekla, to pomeni, Da izgubljamo manj časa v večkrat ostrenje vaši noži.XYj keramični nož rezilo popolnoma BPA free, ne pušča kemičnih uhajanja, uporaba zarodnih odporne keramike, so nonporous,in nikoli ne bo rja.

Paket vključuje:

1 * 6 inch Kuhar Nož 1 * 5 palčni Rezanjem Nož 1 * 4 palčni Pripomoček Nož 1 * 3-palčni Odrezanje Nož 1 * Keramični Lupilnikom 4 * Nož Zajema(Teža:36 g O )

Postavka Vlogo:

6-palčni kuharski Nož je vse namene, nož, končni rezalno orodje za vsakdanjo rezanje sadja, zelenjave, mesa brez kosti in riba.5-palčni Rezanjem Nož ima oster rob, ki brez truda drsi skozi voščene kože najdete na paradižnik ali katero koli hrano, s težke kože in mehkih sredini.4-palčni Pripomoček Nož je idealna za rezanje, lupljenje zelenjave ,sadja in tako naprej .3-palčni Odrezanje Nož je idealen za podrobnejše naloge, kot so obrezovanje, peeling, noži za sekljanje mesa in ustvarjanje garnishes.Z lupilnikom Primerna za sadje in luščenje, peeling, itd.Ta 5-kos kuhar set vključuje, mora imeti noži za vsakogar, ki potrebuje, da se pripravite hitre in zdrave jedi, vsak dan.

Prosimo, upoštevajte,:

1.Zaradi različnih metod merjenja, velikost, barvo in težo izdelka je lahko rahlo napako. 2.Prosim, ne dana v pomivalni stroj.

Vljudno opomnik:

Namenjene za rezanje sadja, zelenjave in mesa brez kosti, ki niso namenjeni za ločite, upogibanju, nasilne spremembe ali boning.O uporabi plastike ali lesa, rezanje krovu in se izognili rezanje zamrznjenih živil ali na površini frnikole, steklene in jeklene plošče.Pranje nož po vsakem enkratno uporabo, po možnosti z roko, z blagim detergentom in ne operite v pomivalnem stroju.Za varnost je skrb, nasvet in pete rezilo so bili blunted.

Previdno:

Hranite ga izven dosega otrok.Izogniti toploti ali šok.Ne rezani trdo hrano.Ne uporabljajte roko na test ostrino rezila.

  • Z Lupilnikom: Da,
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Keramični
  • Vrsta: Kompletih
  • Ročaj Material: ABS+TPR
  • Pakiranje vključuje: 3" Odrezanje 4" Utility 5" Rezanjem 6" Kuhar Nož
  • Nož Ročaj: Lahka Teža & Ergonomska Oblika
  • Prišli Plastični Zaščitni Ovoj: Da,
  • Funkcija: Cleaver Zelenjave, Mesa Suši Ribe, Sir Torto
  • Prednosti: Anti-Bakterije, Antibakterijski, Non-Toxic, Nekorozivne. Nikoli ne rje
  • Blagovna Znamka: XYj
  • Nož Rezilo Barve: Črna/Bela
  • Nož Rezilo: Nereaktivni.Enostavno Čiščenje
  • Certificiranje: CE / EU, CIQ, EGS, FDA, LFGB, SGS

Oznake: nakiri noži, knive, kuhinja orgle, glasno zrezek nož set, kuhar nož, kuhinja knive, kuhinjski nož, japonska, f odrezanje nož, kuhinjski nož set.

Mnenja in ocene

Raggleat
2021-03-31
5/5
Really good sharp knives, quality hear
Tkachev700
2021-02-05
5/5
Ножи хорошие, приобретением довольна
Sheriflashinnet
2021-04-16
5/5
Absolutely top quality. Super sharp. And an even better velvety soft grip to the touch. In addition, each knife has a plastic blade cover. Fast delivery. I definitely recommend this product and the seller.
Stalin199
2021-02-06
5/5
Knives super to everyone I recommend using. seller well done
Justgregorio
2021-03-29
5/5
Perfect, sharp, light and just for hand. I can suggest.

Pripomočki