10 Kos Bionic Multi-Oddelek Kopanje Trde Umetne Vabe Vaba Panulo Ščuka Krap Predenje Baitcasting Ribolov Vaba Ribolov Dobave

w119210

Nov izdelek

€1.28 €0.86

Opis:

Prodajno mesto:

1. Tam so jeklene kroglice z težišče prenese v telo, ki lahko premaknete na rep med vrže, tako povečuje metanje razdalja.Zrak drža je stabilno in nemoteno, in to ni enostavno, da nadaljuje, kar je dobro za metanje.

2. To se lahko odraža zunanje svetlobe iz vseh kotov, je učinek privabljanje rib s svetlobo in je primerna za različne vodne razmere.

3. Obstaja več manjših jeklene kroglice v telesu, ki bo zvok, ko povlečete, ki močno privablja pozornost ribe.

4. Narejen je iz ABS plastika material, ki je čvrsta in odporna na bije in potrkala.Jeklene kroglice, ki se uporablja znotraj so bili preizkušeni z precizne instrumente za zagotovitev plavanje držo vsako vabo.

Način uporabe:

1. Za ribe z nizko fleksibilnost, ali skrit, okrog ovir, operacijski globina vode je 30-50 cm.V tem času, skušnjava, da bi mali delovanje je močan.Obstajata dve načine delovanja, eden vleče na vabe: vleče laksa težko, da bo Luya vabe plovec gor, potem ko potapljanje in uporabo Luya je dejanje iz vode, površinske vode dnu in zajame vode, valovi, da bi pritegnili pozornost rib.Drugi tip je vibracijska palica: ribiško palico je tresejo rahlo ohlapno in občasno voziti Luya plavati v vodi.

2. Vabe-risanje metoda: v Primerjavi z vabo-vleče način, vabe-risanje metoda ima večje rod-risanje območju, močnejše sile, premikajo razdalje in hitreje gibljejo hitro in pravilno grasps moč.Ne daj ribe priložnost, da dihati, tako, da so takoj ugriznil v vabo, kot je pogojen refleks, ki ima močne skušnjave.

3. Opozoriti je treba, da je neusmiljena vab lahko prinese Luya je plavanje držo, v celoti predvajati, in celo ribe se skrivajo v vodah z 3-3.5 metrov gosto vodnih rastlin ali korenine skale bo zvabila v grize kavelj.

Specifikacije:

10 cm klasični Luya vabe plastičnih težko vabe za 15,5 g Luya vabe 7-oddelek multi-oddelek ribe bionic vabe

Barve: 5 barv

Teža: 15.5 g

Dolžina: 10 cm

Fish hook velikosti: 6#

Potapljanje globina: 1.5-3 m

Barve:A、B、C, D, E

Paket Je Vključeno:

1* vabe

  • Barve: 5 Barv
  • Dropshipping/Trgovina: Podpora
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Umetne Vabe
  • Potapljanje Globina: 1.5-3 m
  • Teža: 15.5g
  • Kategorija: Drugo
  • Položaj: Ocean Čoln, Ribolov, Ocean Beach Ribolov, JEZERO, Reka, Rezervoar Ribnik, stream
  • Dolžina: 10cm
  • fish hook velikosti: 6#

Oznake: umetne vabe za ribe, ribe žlico, ribe, vaba morje, crankbait ribe, wobbler, vabe, ribe, vabe za ribe, Crankbait, ribe, vaba.

Mnenja in ocene

Rebeccasady630
2021-06-28
3/5
It is not so vivid colored like on the pictures.

Pripomočki