Božično Darilo za Tesnjenje 500pcs Nalepke Hvala Ljubezen Design Dnevnik Scrapbooking Nalepke Stranka Božič 2021 Darilo Okraski Oznak

w117938

Nov izdelek

€0.69 €0.57

500pcs/Roll Vesel Božič Papirne Nalepke Darilo Polje Pečatne Nalepke, Nalepke za Ovojnico Kartice Darilni Paket Scrapbooking

Funkcija:

1. Boste prejeli 500 kosov Vesel Božič nalepke, ki lahko izpolnjujejo vaše Božično dekoracijo potrebe in lahko tudi delijo z drugimi;

2. Zanesljiv in trajen, Božični nalepke nalepka je narejena iz visoko kakovostnega papirja, trajne, ni enostavno padel, nestrupena, varna za uporabo, jasen, tiskanje in svetle barve, ni enostavno zbledi.

3. Lep design in kreativna zasnova, polepšajo vaše Božično darilo s te pisane in lep design Nalepke.

4. Ta serija pisane okrogle nalepke ima različne festival teme, kot je na primer vesel Božič, severnih jelenov, snežinke, Santa Claus, drevesa, nogavice, itd.

5. Enostaven za uporabo, ta krog Božič okolje je enostavno, da se držijo in ima samolepilni nazaj.Samo lupina je izklop valjev in jo držijo na gladko, čisto površino, ki jo želite, in je mogoče enostavno odstraniti.To je kot nalašč za tesnjenje nalepke ali počitnice okraski.

6. Uporablja se lahko v Božično zabavo, dom, služba, peka, ročna dela, darilo polje, jar, povabilo, hvala kartice, obrt, stene, itd.

Specifikacija:

Material: samolepilni + kraft papir, kraft papir

Velikost: 1 cm-2,5 cm; 1.5 inch-3.8 cm

Količina: 500pcs

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-3 mm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.

Zaradi različnih zaslon in drugačni luči, slika morda ne prikazujejo dejansko barvo izdelka.Hvala za vaše razumevanje.

500 X Pečatne Nalepke Nalepke

  • Material: /
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: Božič Papirne Nalepke

Oznake: i love you, prazne oznake nfc, stenske nalepke, kawaii tiskovine, album nalepka, osebni mirovanju nalepke, papir album, škatle scrapbooking, journaling nalepke, knjige, torto nalepke veliko.

Pripomočki