MALACASA Rastlinskih vrst Belega Porcelana Keramični Večerja Ploščo Sklop 2-Kos 11" in 2-Kos 13.25" Večerja Ploščo, Sladica, Sadje, Prigrizek Jed

w117399

Nov izdelek

€42.04 €31.11

LJUBEZEN MOJA CASA,OBOGATILI SVOJE ŽIVLJENJE

MALACASA, enostavno in visoko kakovostne keramične posode, ki daje drugačen slog življenja iste izkušnje pureness.Izberite eno lepo in praktično posode za obe svojo družino in prijatelji!Ljubezensko življenje, začeti od Malacasa!

Malacasa Flora 2-kos Belega Porcelana 11" Pravokotna Plošča in 13.25" Pravokotna Plošča

Dodajte pridih elegance na vaši mizi ali stranke.Priročne velikosti tega krožnik nastavitev vam omogoča, da uporabite to za več deset neverjetno obravnava.Služijo vaše počitnice sladkarije, sladice, torte, finger food, predjedi, sadje in zelenjavo, sir palice ali katero koli drugo obdelavo, in prepričani, da bodo vsi navdušeni, kako velika je vaša stvaritev videz

Zdravo Material, ki je Narejen iz fine Porcelana, okolju prijazen in neškodljiv, FDA certifikatom, svinec in kadmij Brezplačno.Pripadajo drugi visoki temperaturi praženjem zdravo keramike, je površina trdna in goste, ne bo kemijske reakcije s hrano.Moč je dvakrat navadne keramike, bodite pozorni in jih bodo s svojo družino po letih.

Minimalističen Design - Oblikovalci prinese naravnih elementov globe v navdih, s preprostimi in gladke linije, jedrnato design zlahka tekme obstoječih servis v kuhinjo.Preprost slog oblikovanja preprosto ujema z obstoječimi srebrni, lepa in elegance, ki bo v kuhinji.

Velikodušno Velika Plošča - Ta postavka vključuje: 13.25 palčni pravokotna plošča in 11 inch pravokotne plošče.Eleganten in brezčasen servis za tiste posebne priložnosti, ko si obleko svoje jedilne mize do popolnosti, še vedno primerna za vsakdanjo uporabo.

Enostavno Čiščenje - Odpustili v Visoki Temperaturi, neprimerljivo Toplotno Odpornost Od -65F, da 500F, Ni Enostavno, da Bo Zlomljeno.Popolnoma združljiv z veliko hladne & vroče hrane brez skrbi žetonov, zarez, razpoke, in praskami.Naše izjemne servis nastavite lahko očistite enostavno in varno v pomivalnem stroju, in jih lahko uporabite neposredno v mikrovalovni pečici.

Kot nalašč poprodajnih Storitev - Smo zagotovili, boste ljubezen ta čudovit izdelek.Če ste prejeli zdrobljen ali rezan predmete, vas prosimo, obrnite na nas, strokovno ekipo bo rešila težav, s katero se soočate, vam obljubim, ne bo imel izgube.

Zamrzovalnik, pomivalni stroj in mikrovalovna varno

Pomivalni stroj, Mikrovalovna pečica, Hladilnik in Pečica Varno do 450℉.

Ti elegantni, ki služijo platters so prepričani, da bo vaš dogodek prišel živ s prikazom vaše kulinarične stvaritve na teh lepih platters.

Praktične Velikosti

Velika platters enostavno ima dovolj mesa in zelenjave, dolgo štruco kruha za zajtrk, ali straneh,-posodo za 2-3 osebe.Mala plošča se lahko uporabi za potapljanje, predjed ali prigrizek, itd.

Je preprost za oprijem zaobljeni robovi

Plošče set je enostavno za vas, da iz mikrovalovne pečice ali zamrzovalnik z dveh strani, neprisiljen-v-grip zaobljeni robovi.

Preprosta in gladke linije

Oblikovalec prinese naravnih elementov globe v navdih, ki s preprosto in gladke linije.

Zdravo Porcelana

Porcelan essentials pravokotna plošča sklop je usmerjen ki služijo za ljudi, skrbi za zdravje.

  • modle: FLORA-2RPX2
  • Blagovna Znamka: MALACASA
  • Material: Keramični
  • Oblika: Rectangle
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vzorec: Trdna

Oznake: obrat senzor, ruski igrača, večerja ploščo, 12 kos keramična plošča set, večerja plošča set, posodo iz porcelana, jed niz, čipke keramično posodo, 3d tiskalnik graditi ploščo, vklesan bela pladenj.

Pripomočki