Zložljivi Pet Playpen Zajec Uresničevanje Kletko Prostem Očesa Odtenek, Ki Zajemajo Prenosne Pes Šotor Vrt Raca Ograjo Psarna Mačka Gnezdo

w117375

Nov izdelek

€27.00 €22.95

Značilnosti:

1. 2-v-1 Pet Playpen: Primerna za dvig piščance, race, zajci in majhne mačke in psi, tako v zaprtih prostorih in na prostem.

2. Funkcija nadgradnje: dnu pet playpen se lahko odstrani, tako da male živali, ki so bližje naravi.Odstranjene pokrov se lahko uporablja kot dežnik pokrov na vrh kletke, da zagotavljajo dodatno zaščito pred soncem.

3. Namestitev-brezplačno: Brez zapletenih skupščine je potrebno, pet playpen samodejno odpre, in ga je mogoče uporabljati na prostem ali v zaprtih prostorih; lahko določi z 8 tleh nohti.

4. 4 odpiranje design: Smo nadgradili izdelku in dodali 4 zadrgo odprtino za lažji vstop in izstop piščancev in drugih živali, tako da smo lahko dopolnilo hrane in vode.

5. Velik prostor: Je razpletla velikost izdelka je 73*25in, in hkrati to je enostavno zložite in shranite.Lahko opazujejo domače živali ob vsakem času, medtem ko ščitijo male živali, kot so piščanci in race.

Specifikacija:

Ime: 2 v 1 Hišne Playpen za Notranjo in Zunanjo Šport

Barva: črna, modra

Material: poliester

Teža: približno 1000g

Dodatki: 8*tleh nohti

Velikost izdelka: približno 185*64cm/73*25in

Pakiranje velikost: približno 35*35*5 cm/13.78*13.78*1.97 palčni

2-v-1 funkcija: primerna za uporabo v zaprtih prostorih/na prostem; primeren za piščanec, raca, zajec, mačka in pes dejavnosti

Odstranljiva spodaj: da (se lahko uporablja kot dežnik)

Seznam Vsebine:

Pet Playpen*1

Tla Peg*8

Vrečko Za Shranjevanje*1

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš Ladijskega address4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 1 mesecih omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu). 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

  • Funkcija 2: Male Živali Šotor
  • Funkcija 3: Mačka, Zajec, Hrček soba
  • Funkcija 1: 2-v-1 Pet Playpen
  • Funkcija: Snemljiv pes, mačka šport fenc
  • Material: Drugo
  • 4 zadrgo odpiranje: acilitate vstop in izhod piščancev
  • Številka Modela: pet playpen

Oznake: pes playpen, pet playpen, velik pes zaboj, preprost mačka kletko, vezi hišni ljubljenčki, pes za hišo, pes hiša na prostem, pero stabilo, kletka za psa, pet šotor.

Pripomočki