DSE702 MS Ročni Zagon Modula Generator Krmilniki z LED, v katerem je za dizel generator

w116673

Nov izdelek

€41.40 €24.84

1) Predmet Vrsta: Generator Krmilnik

2) Material: Plastika

3) barva:črna

4) Model: DSE702MS

5) Montažno Odprtino Velikost: Pribl. 68 * 68mm / 2.7 * 2.7

6) Vsebina Paketa:

1 * Generator Krmilnik

2 * vijak za Pritrjevanje

2 * Ključ

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Model 701/702 je Motor, kontrolni modul zasnovan za nadzor motorja prek izklop in pushbuttons na sprednji plošči.Modul se uporablja za zagon in ustavitev motorja in kažejo napake pogojev,samodejno zaustavitev motorja in vzroku okvare, ki jih LED,daje res,prvi do napake oznanjenja.Poleg tega Autostart različice krmilnik bo odgovor na daljavo preklopi vhod za začetek začetek zaporedja.Model 702 je sestavni nedovoljeno spreminjanje LCD ur v nasprotju z kažejo, skupaj tek motorja časa.

1.FuChuang bo poslal vaše naročilo v roku nekaj dni.Če izdelek je prilagojene, boste morda prejeli sporočilo za requireing podaljša čas, pozornost prosim.

2.Če ne prejmete vaš nakup v roku 60 dni, lahko prosite za polno nadomestilo, preden zaključek naročila.

3.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,kupce, ki so odgovorni za carine.

4. Kot Ekonomsko in Preprost ravni Logistika traja zelo dolgo časa in enostavno manjka parceli, predlagam vam, izberite Standard ali Hitrem ravni. (Glejte tabelo spodaj za podrobnosti).

5.Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.

* Če ste zadovoljni z našimi izdelki,prosim, pustite vaše 5-ZVEZD povratne informacije in koristne pripombe.Vaše povratne informacije so zelo improtant za naše trgovine in druge stranke.

* Če niste zadovoljni z našimi izdelki prosim, da nas kontaktirate pred odhodom negativne povratne informacije, ali odpiranje spora.Bomo poskušali naši moči, da reši vsak problem za vas.

  • Številka Modela: DSE702MS
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: nadzor dizel, webasto, avto dizelski grelec, karavana, 12V, karavana mover, avtodom, dizelski motor plošča, čoln dizelski grelec, lixise.

Pripomočki