3 V 1 Kopalnica Stenske Zložljiva Copate Rack Wall-Mounted Čevlji Organizator Čevelj Rack Obešalnik Polica X5H8

w116551

Nov izdelek

€1.56 €0.94

Opis

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Barva: siva, modra, roza

Material: PP

Velikost: 28.5*4.5*5.5 cm, tlesknila velikost 73*4.5*5.5 cm

Značilnosti:

Razvrstite copate!To wall-mounted zložljive copate rack lahko prepreči vrata z odpiranjem in obdržati hišo čisto, urejeno in sveže

Edinstven zložljivi design omogoča copate rack priročno in enostavno, da bi povečali svoj prostor za kraj več copate.Zagotoviti brezplačno tleh prostor za druge potrebe za skladiščenje.

Kot nalašč za vaš spalnica, kuhinja, kopalnica ali katero koli drugo mesto.Ni potrebe, da počisti nered, prihrani veliko časa doma.

Tri-v-enem zložljive copate rack lahko enostavno uredite svoje copate in prihranite veliko prostora.Primerno za vaš dom.

Trajno okolju prijaznih materialov

Ta zložljiv copate stojalo je izdelano iz ABS plastike, ki je lahka, trpežna, nestrupeno in okolju prijazno.Je varno namestite na domu.

Čarobno akrilno lepilo

Zložljiva copate imetnik lahko namesti na gladkih površinah, kot so steklo, les, marmor, etc.by magic z akrilnim lepilom.To je mogoče popraviti natikači stojalo trdno na steno za pritrditev.Ko je odstranjen, se ne puščajo nobenih sledi na steni.

Večnamensko stojalo za shranjevanje

To je lahko večnamensko wall-mounted police, ki se lahko uporablja kot obešalnik za veliko stvari, kot so oblačila in brisače.Lahko organizirajo tudi elemente, ki v kopalnici ali spalnici, da jih organizirate.

Izdelek vsebuje: 1*stojalo za čevlje

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, lahko stopite v stik z nami, da bi dobili več podrobnosti blaga .bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: -

Oznake: dvojna plast čevelj rack, imetnik čevelj, bazena obešalnik, 50 par čevljev, stojalo za čevlje, 90 par čevljev rack, 3 par čevljev rack, vrata polica, 50 par kovinsko stojalo za čevlje, kovinske police.

Pripomočki