1 Kos Praktično Ljubljenčka Psa Ritko Vrečko Razpršilnik Odpadkov, Smeti Držalo Za + Ritko Vrečke Nastavite Ljubljenčki, Psi Smeti, Čistila

w11536

Nov izdelek

€1.74 €1.22

Opis:

[Name]: Bullet-oblikovan za hišne smeti vrečko posebno polje

[Barva]: Multicolor Barve) Box + Smeti Vrečko

[Material] Lupine (polipropilen), vrečko (polietilen)

[Specifikacija] Neto teža približno 40 gramov, dolžina 9.5 cm*širina: 4 cm

Opis delovanja: Primerna za pse, mačke in ostale male živali, čiščenje blata

Mala videza, ki je enostaven za izvedbo, lahko starši preprosto iti ven za čiščenje pasjih iztrebkov, in v odsotnosti smeti okoli, lahko začasno shranite iztrebkov v torbi, ne manjka, in ne okusa.Čiščenje in sanitarni, lastnika roke so nobenega stika z živaljo iztrebkov na vse.Smeti se lahko uporablja s kavljem, ki se lahko uporablja z wc zbiralcem ali neposredno na vleko pasu.

Vključeni:

1 Polje + roll Smeti Vrečko

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

  • Vrsta: Psi
  • Nastavite Vrsto: No
  • Postavka Vrsta: Drugo
  • Material: Plastični

Oznake: plastične smeti vrečko zlato, smeti plastično vrečko razpršilnik, smeti plastično vrečko koš za smeti, plastično vrečko razpršilnik, plastične smeti vrečko smeti, prenosni plastično vrečko razpršilnik, ikea smeti vrečko razpršilnik, plastične smeti vrečko lepilni, razpoložljivi plastično vrečko razpršilnik, smeti vrečko razpršilnik hišni ljubljenčki.

Pripomočki