WALFOS Citrusov Limone Zester & Sir Grater-Parmezanom Limona, Ingver, Česen, muškatni Orešček Čokolada Zelenjave, Sadja, Kuhinja Orodja

w115003

Nov izdelek

€13.44 €6.59

Opomba!!!Veliko prodajalcev na www.branka.si uporaba ponarejenega silikonski material za kopiranje WALFOS izdelke pred kratkim.smo toži jih zdaj.Ponaredek silikonski material je strupeno in slabo za naše zdravje,ne more dotik hrane neposredno.

Original WALFOS oznaka Vse WALFOS bodo izdelki so Izvirni WALFOS etiketo na embalaži.Če ne boste našli v embalaži, izdelek je ponaredek!!!Vljudno prosim obrnite na nas, če ste našli ponaredek WALFOS izdelka na www.branka.si.

Hrana Silikona

Vse Original WALFOS blagovne Znamke izdelki so narejeni iz Hrane Razred , ne vonja , BPA Free visoke kakovosti platinum silikonski material, ki ni poceni gume ali TPR materiala.

Naši silikonski material je enak, kot silikonski babypacifier!Zakaj uporabljamo to visoko kakovostnega silikona?Ker je varna za poeple, da ga uporabljate v pečici, hladilniku in naše zdravje.Upam, da vaša družina, ljubezen in uživajte WALFOS visoko kakovostnega silikona izdelka.

Hitra dostava!!!

Izbrali smo najhitrejši dostava poti in Sledenje Št.za spremljanje vaše naročilo koli.Lahko prejema blaga, veliko hitreje kot v drugih trgovinah. -------------- Citrus Limone Zester & Sir Grater-Parmezanom Limona, Ingver, Česen, muškatni Orešček Čokolada Zelenjave, Sadja, kuhinja orodja

✅ BRITEV OSTRO REZILO, ENOSTAVEN ZA UPORABO – WALFOS Sir Grater ostra rezila so iz visoko kakovostnih 304 iz nerjavečega jekla, ki je oster, trajne in Anti-rja.Težko jeklenih okvirjev, ki preprečuje upogibanje, bulit do zadnjega.Lahko sporedu najtežja sira v veliki količini dezintegratorjev z manj pritiska.Da bo vaše dnevne kuhanje lažje in hitreje.

✅ ERGONOMSKA OBLIKA – WALFOS Citrusov Zester ima ergonomsko non-slip mehke gume ročaj, udoben oprijem.Anti-slip noge, ki so bili dodani na dnu grater, da stabilna, medtem ko uporabljate.Kovinski grater je zob ne zlepi gor.Obešanje luknjo je zasnovan za enostavno shranjevanje in prihranek prostora.

✅ ENOSTAVNO ČIŠČENJE & STORE – za Razliko od velikih, nevarno in težko očistiti polje grater, WALFOS limone zester rezilo je pokrit z zaščitnim pokrovom za varnostno shranjevanje.Uporabite majhno krtačo za čiščenje hrane, ostankov na spodnje rezilo, nato sperite grater zester pod tekočo vodo in da bo videti tako dober, kot nova.

✅ VEČFUNKCIJSKO – mora-imeti kuhinjo orodje za vse kuhanje in pečenje naloga!Rešetko ingver in česen v dezintegratorjev na okus vaše hrane.Da nariban začimbe iz cimeta ali muškatni orešček.Prav tako se lahko uporablja na Parmezanom, Reggiano, limone, kumare in citrusov.Odlično deluje za druge sestavine, kot so čokolada, kokos, orehi, in še več.Morda ste zainteresirani tudi v naši pod pokrovom, lahko kliknete spodnjo fotografijo za nakup

Prosimo, glejte spodaj pripombe iz naših strank.Origninal quanlity na dobro dobro ceno!!!!!!!!Res lepo!Dobra kakovost!Še bolje je cena!!!Hitra dostava!!!

Zakaj izbrati Walfos Trgovina:

1.Kakovost Garancije!

100% hrana razred platinum silikonski material.

Lahko vrne blago, če obstaja kakršen koli težave s kakovostjo, in povrnili vam bomo denar.

2.Hitro odpremo in dobro pakiranje za parcelo.

Izbrali smo hitro pošiljko storitev in preverite, ali paket v dober položaj za vas.

3.Po prodaji storitev.Strokovno človek za reševanje vprašanja.

Walfos Trgovina

  • Številka Modela: zesters-23
  • Temperatura: -40F do +446F (-40c do +230c)
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: walfos
  • Vrsta: Sadje & Rastlinski Orodja
  • Kakovost: Hrana razred
  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Sadje & Rastlinski Orodja Tip: Lupilniki & Zesters
  • Certificiranje: CIQ, EGS, FDA, LFGB, CE / EU, SGS, SGS, FDA, LFGB, ROHS
  • Funkcija: Na zalogi, Okolju Prijazno

Oznake: sir cedilo, za česen tiska, kuhinja master, taidea whetstone, mala muškatni orešček grater, jughead riverdale, lupilnikom rezalnik zelenjave velika, česen olupimo, potes cozinha, limonin zester.

Mnenja in ocene

Geka1027
2021-06-19
5/5
Good
Shilvy Putri
2021-03-25
1/5
The edges are very sharp-edged!
Dolgatova Halimat
2021-04-09
5/5
Great

Pripomočki