Bazen Vakuumsko Čiščenje Komplet Mini Sesalnik Bazen Za Plavanje Spa Vakuumske Jet Orodje Za Čiščenje Glavo Priročnik Za Ribolov Neto Orodje Set

w114025

Nov izdelek

€5.84 €2.93

Funkcija:

Funkcija - učinkovito odstraniti listje, umazanijo in majhne delce iz bazena, fontane, ribniki in vročo vodo, kopeli, in jih hranijo sijoče, čisto in privlačno, in so idealne za podzemne in tleh bazena.

Bazen, Skimmer, Net - Trajno lahke plastični okvir in neto so zasnovane za enostavno premikanje v vodi, ne da bi roke tenser, jo lahko uporabite samo za majhne bazene, ali ga uporabljajo skoraj vse standardne pole(ni vključen), za večje ali globlje bazeni.

Praskami - Ščetke s posebno obliko, zaobljenimi vogali in mehkih materialov, ki zagotavljajo, da ne bo nikoli nič vaš bazen linijskih.

Trajnostno Zasnovana na zadnje, prihranite čas in denar, vedoč, da vaše skimmer bo stojijo za čiščenje in vzdrževanje bazena v naslednjih nekaj letih.

Specifikacija:

Material: neto

Velikost: kot prikazano

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 Par x Rokavice

1 x Čopič

1 x Scruber Krtačo

1 x Skimmer Neto

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: Bazen Komplet Za Čiščenje
  • Bazen Vakuumsko Čiščenje Kompleta: Bazen, Vodni Sesalnik Krtačo
  • Bazen Komplet Za Čiščenje: Bazen Vakuumsko Čiščenje Orodja
  • Material: neto

Oznake: bazen dodatki fuente, dell lcd e7270, baterijski izvijač nabor, bazen dodatki digitalni, bazen vakuumske, mini bazen, čist bazen, akumulatorski vrtalnik set, darilni set milo, cleaner pool.

Mnenja in ocene

Mityugov1990
2021-06-23
3/5
Very fragile I find ....

Pripomočki