Redragon OEM Profil Electroplated Kovinski Teksturo Keycap Ozadja Keycap Za Češnja MX Mehanske Gaming Tipkovnica Zlati KeyCaps

w11370

Nov izdelek

€8.33 €6.66

Združljiv z vsemi Češnja MX tipko stikala in Češnje MX-kot so stikala, vključno z večino HyperX/Kailh/Gateron/Outemu tipko stikala in večina drugih mehanskih stikal.

Površina PBT keycap je electroplated kovine, v primerjavi z ABS keycaps, ki jih ima prednosti visoko trdoto, odpornost proti obrabi, udobno dotik, Odporna na Olje, in ne drži za roko.

Pismo je votel, zunaj, in iz ozadja lahko z lahkoto prodre pokazati originalno čudovite barve.

12Pcs OEM profil keycaps in keycap puller.

Izdelek je le keycaps,se ne vključujejo tipkovnico.

Opis izdelka:

Zakaj je electroplated kovin vendar ne čisto kovinsko keycap? 1.Čiste kovine keycaps so preveč težka,, ki se zlahka poškoduje stikala in skrajšajo življenjsko dobo stikala. 2.Čiste kovine keycaps težko, ni fit stikala dobro. 3 .Spodaj štirih straneh čiste kovine keycaps so napake, kot so brezna, ki poškoduje videz.

To keycap komplet je združljiv z večino igralnih mehansko tipkovnico, kot so REDRAGON/Ducky/Corsair/Anne PRO 2/Motospeed/Filco/HyperX/Leopold/Rosewill/Das/GMK mehansko tipkovnico, ect.

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: redragon
  • Vrsta: Tipko Caps

Oznake: igra tipkovnico, cherry profil tipkovnico, redragon, miško redragon, center kape, modra češnja mx, dekle slušalke, keycap pbt, fr pbt keycap, neon češnja mx keycaps.

Pripomočki