Pravega Usnja Denarnice Flip Case za iPhone 11/11 Pro Max Luksuzni Poslovni High-end pravo Usnje Primerih za Xs Max Xr X Pokrov

w11324

Nov izdelek

€33.56 €24.16

Nove in stare rjave odpremljeno naključno

Ker iPhone 12 serije se bodo sprostila, ko smo spremenili obstoječe rjava, tako nove rjave in stare rjava, bo poslana naključno, črni, ne bo sprememb.

Če ne morete sprejeti, ga, prosim, ne kupujte.

Pravega Usnja Primeru

1 * Licenčni Usnjena Torbica

1 * Lepe in prestižni darilni embalaži

● Pravega Usnja - Melkco iPhone 11Pro Max usnjena torbica, ki je bilo popolnoma ročno iz 100% pristen cowhide Usnje.Roko občutek premium usnja, ki je zgornji razred.Vsak izdelek, ki ga prejmete, je edinstvena.

● Celovito Zaščito - 360°zaščito za vašo napravo.Nikoli ne skrbite o tem, praske, umazanijo, zlome in druge dnevne odškodnine.

● Izrezanka za Sprejemnik - natančna izrezanka za sprejemnika je dovoljena za vas, da preverite telefonske klice udobno se z sprednji pokrov.

● Poln Dostop - Natančna izrezanka ponuja prost dostop do vseh vrat.Ohišje je združljivo z brezžični polnilnik.

OPOZORILO: Če obstaja kakršen koli problem ali poizvedovanja s to postavko, ne povej nam, mi pa vam bo z veseljem pomagali in svetovali je tudi zelo cenjen.

Vzdrževanje za pravega usnja, blaga,

1. Hranite stran od mastno umazanijo, kisline in druge kemikalije.

2. Čiščenje usnja, blago rahlo, s tanko krpo, ko je voda na njem.

3. Redna uporaba lahko ga hranite trajajo dlje, medtem ko nizka uporaba bo krhki.

4. Ne shranjujte usnje blaga pod žgočim soncem, za dolgo časa.

Opozorila

*Prosimo, vas prosimo, da se obrnete, če imate kakršno koli vprašanje, ko uporabljate naš izdelek, naša Stranka Ekipa bo delo za vas v najkrajšem možnem času;

*Bomo cenili, če bi lahko delili svoje občutke o naših izdelkih z drugimi kupci, ki jih pusti pregledati ali povratne informacije;

*Vse fotografije so posnete po dejanski vzorec.Je morda rahlo barva razlika zaradi svetlost in kontrast različnih zaslonov;

Uradna spletna stran se prodaja za $39.90 ↓

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Značilnosti: Pravega Usnja Denarnice Flip Case za iPhone 11
  • Združljiv Blagovne Znamke: APPLE
  • Design: Navaden
  • Vrsta: Denarnica Primeru

Oznake: primeru iphone11 usnje, primeru iphon xs, primeru iphon x, primeru iphon xr, 11 pro sim primeru, usnjena torbica za iphon xs max, naslonjač iphone xr, primeru iphon xs max, iphon denarnice, primeru iphone11.

Pripomočki