Doma Cvet Vazo Dekoracijo Doma Plastično Vaza Sodobne Ustvarjalne Bela Imitacije Keramični Cvetlični Lonček Hydroponic Doma Dekoracijo Vaza

w112580

Nov izdelek

€0.29 €0.18

Bullet Točk:

1、Sodobne Vaza: Primerna za nadevi, kot so sveže rože, suhe rože ali svile cvetja, podružnice, pšenica, školjk, kamenčkov, itd.

2、Visoko kakovostnih Materialov: steklenička, ki je ni enostavno, da bi prekinil, čvrst in vzdržljiv, in usta steklenice, je skrbno spolirana, da je zelo gladka in ne bo bolelo svoje roke.Lahko dodamo vodo ali kamni, v vazi, in to ni enostavno, da se pretrese, ko dajanje cvetje.

3、Popoln Dom Dekoracija: geometrijski slog, vaza ni le navadna vaze, pa tudi lepe obrti.Eleganten design, ki dodaja lepoto/edinstvenost, da svoj notranji prostor.

4、Enostaven za Čiščenje in Vzdrževanje: Če je prah ali druge madeže, morate le, da obrišite z mehko materiala (kot goba), da jo očistite.

5、Zelo Primeren za: Zelo primeren za dnevno sobo, spalnica, jedilno mizo vazo, pisarna, kavarna, poroka, pomladni cvet, dekoracijo.

Specifikacije:

Material: plastika

Velikost: približno 7,5*7.5*21 cm/2.95*2.95*8.27 palčni

Barva: mlečno bela, roza, zelena

Teža: približno 65 g

Funkcija: lahko okrasite dnevna soba, spalnica, pisarna, restavracija, kavarna in na drugih mestih.

Seznam Vsebine:

1*Plastične Posušene Vaza

Opomba:

1. Zaradi težav svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, bo prišlo do določenih odstopanj v izdelku, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, izdelek ima nekaj velikost tolerance.

  • Material: Plastični
  • Slog: Evropa
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Funkcija: Tabletop Vaza
  • Številka Modela: Plastični Vaza odlikovanja
  • velikost: M

Oznake: velika hydroponics sistem, dekor vaza, obrat pot, baby zavezat, hangen hydroponic vaza, 10 mm ventilator, vaza z obraza, keramična vaza bela, cvetlični lonček, vase.

Mnenja in ocene

Qwertymertyqwerty
2021-05-20
4/5
It's all right. Standard plastic, but for the price it's not bad.

Pripomočki