Interaktivne Igrače Mačke Elektronski Pametna Mačka Dražila Igrača G-Senzor Igrača 3 Način 360° Self Vozni Pero Robotsko Mačja Igrača, s Svetlobo

w11238

Nov izdelek

€28.82 €20.18

Mačja igrača je zabavna interaktivna igrača, da se lahko zabavajo tudi laziest kat. št.To je srčkan partner za javnost mačka je dolgčas in pozornosti, krznen pero v jed lahko premikate po electrify, oprijemalne mačje pozornost.To je dober prijatelj, za vaš urha klicati.

Značilnosti:

Vgrajeni G-Senzor: Ko ga vklopite, se bo premakniti sam po sebi in inteligentno smislu.Če se nihče ne dotakne, je po 5 minut, da bo šel spat.z LED barva spreminja, svetilke, privlačne in zaščititi vaše mačje oči.

3 Način in USB Polnilne: M1: tihi način in M2: aktivni način, M3: način gibanja.Robot mačka igrača vgrajene v 1000mAh polnilna litijeva baterija, to prihrani denar in trud.Ta mačka igrača lahko popolnoma napolni v samo 3 urah, delovni približno 4-5h na 3 načine.

360° Rolling: V primeru ovira, se bo samodejno obrniti in spremeniti smer.Voditi vaš urha klicati sveže in zanima, mačka igrače lahko spodbujajo zdravo igrajo in izpolnjujejo vse vaše mačje športnih potreb.

Pritegnili Mačje Opozorilo: Zarobiti vaš urha klicati je pozornost in zadovoljiti svoje lovski nagon z edinstveno spodbujanje mačka ali mačja igrača, ki je vgrajen perja, ki se gibljejo naključno, sproži vrsto lova.

Garancija: Če so kakršne koli težave, se obrnite na našo trgovino v času.Mi vam bo dala zadovoljive rešitve.Hvala vam za vaše razumevanje.

Specifikacija:

Predmet: Pet interaktivna igrača

Glavni materiala: PC/ABS

Glavna barva: Bela

Baterija: 3,7 V 1000mah

Čas polnjenja: 3h

Delovni čas: 4-5h

Velikost: 200 * 200* 100 mm

Opomba:

* Lahko pride do odstopanja zaradi ročnega merjenja ali rahlo barva razlika zaradi fotografiranje stanju.Hvala vam za vaše razumevanje.

Package Informacije:

Paket velikost: 20.5 * 20.3*10.6 cm

Package teža: 625g

Darilni Paket Polje

Seznam Vsebine:

1* Pet interaktivna igrača

1* Rezervni pero vgradnjo

1* USB kabel

1* Uporabniški priročnik

1.Originalni izdelek slike so na voljo za stare stranke.

2.Debelo/dropshipping tako podprta, prosimo da nas kontaktirate, če potrebujete več razsutem stanju ceno ali hitrejši dostava.

3.Mi ladje po vsem svetu, ki jih na Kitajskem post,HK post EMS,DHL, Fedex,in tako naprej,glede na vašo izbiro pri dajanju naročil.mi smo nezmožen za nadzor dostavo časa,ker ga je obdelala Tretjih oseb, storitev.

4.Storitev tranzitni čas je, ki jih prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo,zlasti med prazniki.

5. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Če se kaj naredi, nezadovoljni in jezni, prosimo, obrnite neposredno na nas, preden zapustijo Povratnih informacij.Potrudili se bomo rešiti problem, dokler ga ne izpolnjuje.

2. Če ste zadovoljiti s točko, prosimo, dodajte naši trgovini najljubši seznam in pustite pozitivne povratne informacije (5stars) za spodbujanje nas! ?

3. Prosimo, ne puščajte koli negativna ali nevtralna povratne informacije ali odprete kateri koli spor, brez komunikacije z našo servisno ekipo, prepričani smo, da lahko rešijo problem za vas popolnoma na prijazen način !

  • Vrsta: mačke
  • Igrače Tip: Pero Igrače
  • Je Pametno Napravo: No
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Plastični

Oznake: mačka robot, robot igrača, pawstrip interaktivne igrače mačke, interaktivne igrače mačka robot, labirint interaktivne igrače mačke, interaktivne igrače mačke stolp, pes robot igrača, robot monkey, baterija upravlja pes, konj robot.

Pripomočki