Stisnite Žogo Srčkan Klasast Majhne Jež Fidget Igrače Otrokom Privoščite Kavico Ali Koktejl Prst Senzorično Stres Razbremenilna Fidget Smešno Stisnite Igrača

w11185

Nov izdelek

€5.66 €3.51

Bullet Točk:

1、Preprosto Sprostitev Žogo: Ti žogo igrače lahko pomaga, da se sprostite in da jo pomiri.Lahko izboljšate koncentracijo, s poudarkom na stiskanje in vodenje usta tiho.

2、Pomoč Koncentracija: srčkan stiskanje žogo lahko pomaga otrokom in odraslim, da se sprostite sami in bi jih bolj osredotočiti.

3、Varno Stretch Igrača: obogatenih stretch žogo lahko zagotavljajo telesno in duševno stimulacijo.To je varno in nestrupeno igrača, ki je zelo primerna za povrnitev koncentracije in sprostitev sami.

4、Več Igranje Načinov: lahko stisnite ali potisnite žogo naprej in nazaj.Samo bend, krat, stisnite igrača skupaj ali stresite kot klopotec.

5、Vadbo Mišice: Za ljudi, ki uporabljajo računalnike, ali pa fizično delo, to je tudi dober rokomet vadbo.Stiskanje žogo lahko pomaga spodbuditi mišice in kite, in s tem zmanjšanje bolečine, ki jih povzročajo sindrom karpalnega kanala.

Specifikacija:

Material: TBE mehke gume

Velikost: o 12.7 cm/5in

Teža: 135 g o

Seznam Vsebine:

1*Stisnite Žogo

Samo zgoraj embalaža vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

  • Opozorilo: privoščite kavico ali koktejl
  • Številka Modela: Srčkan Klasast
  • Priporočamo, Starost: 18+, 7-12y, 4-6y, 12+y
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: squishi, anti stres, velikan privoščite kavico ali koktejl igrača, antistress igrača, električni potegavščina igrača, igre, senzorično žogo, žogo fidget igrača, kraft papir, kraft papir pot, fidget igrača, hudič print majica.

Pripomočki