Avto Hands-free (prostoročni Brezžični Bluetooth, FM Oddajnik, MP3 Predvajalnik Polnilnik z Dvojno USB Fit Bluetooth Za Naprave, Opremljene Funkcija

w11026

Nov izdelek

€2.09 €1.67

Značilnosti Izdelka:

Visoka Zmogljivost Bluetooth, združljivega UKV-Oddajnik: Trdna Bluetooth, združljivega FM in povezave za pretakanje glasbe neposredno iz telefona na vaš avtomobilov zvočni sistem.

Easy Pair: Enostavno seznanite vaš pametni telefon v nekaj sekundah in pretakanje glasbe neposredno iz telefona na vaš avto zvočni sistem.To bo samodejno povezal v svojo pamet seznanjene Bluetooth-združljivo napravo, tudi ko vklop.

Napetost Zaslon: Napetost zaslon funkcija zagotavlja varnost opomnik na prvi pogled.

Hands-Free (prostoročni Klici: Bluetooth-združljiv 5.0 tehnologija zagotavlja stabilno povezavo in echo-preklic zmanjša hrup za jasnejše klice.Vgrajen mikrofon z Echo Šumov in Hrupa Zatiranje (CVC) tehnologijo lahko učinkovito ustvarjanje dupleks kakovosti zvoka.Enostavno klicev/ponovno klicanje/zavrnitvi ali končanje klica samo preprosto kliknite gumb.

Dvojna Vrata USB: Prihaja z 5V-2.1 in 5V-1A dve polnjenje vrata, lahko dobite naprave polno napolnjena v kratkem času, podporo za polnjenje dveh naprav hkrati.Pomoč, da boste uživali v avtomobilski stereo sistem pretakanja in napolnite Vašo pametno napravo hkrati.

3 Predvajanje Glasbe: Podpirati tehnologijo Bluetooth, združljiva Glasba/ USB Disk/ TF Kartice / MP3 predvajalnik glasbe.Povežite vaš Pametni telefoni ali druge naprave, združljive naprav, omogočenih prek tehnologije Bluetooth, združljivega za pretakanje glasbe, ali lahko vstavite pomnilniški ključek USB ali kartico TF (max kapaciteta 32GB), da uživajo v glasbi.Pretakanje glasbe in klicev neposredno iz Mobilne naprave v avtomobilski stereo sistem, prek FM radijskega signala (87,5-108,0 MHz).

Varnost: Zagotoviti varno vožnjo brez motenj.

Združljivost: Primerni za večino pametnih telefonov, tabličnih in še več naprav, ki so opremljeni z Bluetooth-združljive funkcije, kot so iPhone, iPad, iPod, Tablični računalnik, Samsung in druge Pametne telefone Android.

Specifikacija Izdelka:

Material ABS

Zaslon LED dot matrix zaslon

Bluetooth, združljiva različica V5.0

Bluetooth, združljiva pasu 2,4 GHz-2.48 GHz

Bluetooth, združljivega Prenosnega razdalje 5m

UKV-frekvenco, od 87,5-108 mhz

FM prenos razdalja 2meters

Vhodna napetost 12-24V

Izhod 5V/3.1

Paket Vključuje:

1xCar Bluetooth, združljivega UKV-Oddajnik

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, če želite kupiti več, kot smo na seznamu, se obrnite na nas.Dobrodošli na obisk.Upam, da boste imeli lep dan!

  • Element Teža: 40g
  • Postavka Vrsta: UKV-Oddajnikov
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Out Power: 15W
  • Izhod: 5V/3.1
  • Certificiranje: CE
  • Vrsta Materiala: ABS
  • Napetost: 12V
  • Posebne Funkcije: Prostoročno telefoniranje,
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null

Oznake: usb predvajalnik, bluetooth prostoročna oprema za avto, bluetooth mp3, bluetooth transmitt, signstek fm oddajnik, bluetooth avto mp3, 25 w ukv-oddajnik, klasična bluetooth coche, fm modulator, Avto MP3 Player.

Mnenja in ocene

Alekseivenskii
2021-06-26
5/5
Super it works and it's cheap fast to deliver more Thank you to the seller

Pripomočki