Vodoodporni Silikonski Vratu Cape Zaviti Ovratnik Ščit Za Barvanje Las Orodje Za Barvanje Las, Rezanje Lase Pribor

w10955

Nov izdelek

€8.80 €3.87

U. S. kupec opozorilo:

Območja, kjer NAS skladišče ne dostavi blaga, so: Havajih, Aljaska, Puerto Rico, Guam in druge NAS čezmorska ozemlja.In Poseben naslov.

Španski kupci opozorilo:

če je vaš naslov, ki vključuje naslednje poštna številka prosimo, da ne izbere španski skladišče.

Poštna številka se začne s 35/38.

V tujini skladišča ni bilo mogoče dostaviti.

Funkcija:

Iz okolju prijaznega silikona material: zdi se, mehko in udobno.

Varstvo pelerine: zaščita oblek ter oblačil iz kemikalij, las in vode.

Non-stick lase, primerno za strokovno barber za uporabo.

Specifikacija:

Velikost: 505 * 395mm/19.88*15.5"

Material: visoko kakovostnega silikona

Barva: Črna, Siva

Toplo Nasveti:

To rezanje silikona ovratnikom ali magnetnih nepremočljiva kritje vratu je namenjena profesionalni frizerji.

Ščiti vrat in oblačila iz vode, kemikalij in las škodo, če rezanje in barvanje las.To je narejen iz silikona, ki je lahek.

Zato je zelo enostaven za čiščenje in to je res dober pomočnik za berber.

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-3 mm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.

Zaradi različnih zaslon in drugačni luči, slika morda ne prikazujejo dejansko barvo izdelka.Hvala za vaše razumevanje.

1 X Frizuro Zaviti Vratu Ovratnik Ščit

1. Vse postavke, se lahko preveri dvakrat in dobro pakirano pred pošiljanjem.Elementi bodo odpremljena v roku 3-7 delovnih dni potem, ko stranke plačilo naročila.Ker imamo na tisoče da everydays.Smo morali urediti pošiljko eno naročilo za eno naročilo.Bomo poslali izdelke za vas ASAP.

2. Smo le ladja Potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. To običajno traja približno 20-60 delovnih dni za dostavo paketov do cilja(na oddaljenih območjih,lahko traja malo dolgo).Medtem,lahko izberete DHL EMS skrajšati dobavni rok, če boste potrebovali bi nujno.

4. Če ne prejmete naročila v 60 delovnih dni,vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne Feeback,se bomo potrudili, da vam pomaga odpraviti težavo.

1. Če niste zadovoljni s točko, ko ga boste prejeli,prosimo, vrnite se vrnili v roku 10 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo ste polni denarja,upone prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, ki spadajo.

4. Če je predmet, ki je poškodovanih med prevozom ali ne morete uporabljati običajno,vas prosimo, contactus pravi, da so fotografije predmetov in povrnili vam bomo denar.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta!

I f prejemu naročila in je v dobrem stanju,bi vam bili hvaležni, če bi lahko pustite 5-Zvezd Pozitivne Povratne informacije za transakcijo.

V nasprotnem primeru,bi vam bili hvaležni, če bi nam pišite pred odhodom 1-Star 3-Zvezde Povratne informacije,mi bo veselje, da se zagotovi zadovoljivo rešitev.

  • Material: visoko kakovostnega silikona
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • velikost: 505 * 395mm
  • Številka Modela: Odbitek Vrat Zaviti

Oznake: kotu orodja za rezanje, rezanje ogrinjala salon, car wrap, las škarje za rezanje, krivulja rezanje lase, groove orodja za rezanje, moški rezanje cape, risanka lase rezanje ogrinjala, toplo zaviti, lase ovijte.

Pripomočki