V obtoku Cigaretni Filter Držalo Stroj Tobak Filter Kajenje Zmanjša Katran Čiščenje Ustnik Cigar Nasvet Pretvornik moških darilo

w10930

Nov izdelek

€1.61 €0.56

Cena opis v normalnih okoliščinah:prečkal cena:prečkal cena lahko blago prodaje vodnik cena blaga enkrat pokazati, prodajne cene, itd., ne prvotne cene,samo za referenco.

Ne prečkal cena:ne prečkal cena je blago v Alibaba Kitajsko mesto, prodajno ceno,določeno transakcijo cena po blagovnih sodelujejo v dejavnosti,ali zato, ker je uporabnik uporabite kupone in druge spremembe,končna da poravnave Strani cena prevlada. Dejavnost predogrevanja članica:prečkal cena:prečkal cena je blago na tekoče dejavnosti, predogrevanja status po prodajni ceni,ne prvotne cene,posebne transakcije cena je lahko zaradi uporabnik z uporabo kuponov in druge spremembe,končna da poravnave Strani cena prevlada.

Ne prečkal cena:ne prečkal cena lahko blago prihodnje sodelovanje v dejavnosti dejavnost ceno,samo za referenco,posebne dejavnosti transakcija je lahko posledica, da uporabnik z uporabo kuponov in druge spremembe,končno dejavnosti je, da naselje Strani cena prevlada.* Opomba:navedene opis je samo takrat, ko je cena v primerjavi velja. Če trgovec sam, da pomišljaj cena za opis,s podjetji za izraz prevlada.

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: kajenje pipe
  • 1: kajenje dodatki

Oznake: filter za ustnik, cigarro čisti, udarec za lase imetnika, ykpuii cigar case, primeru cigar, za dim, tin box cigar, tobak, za tobak, prijatelj imetnika.

Mnenja in ocene

CAMSLady
2021-04-13
1/5
It's too big for rolling tobacco, I want to return them.
Dakabenka
2021-05-31
5/5
Plástico

Pripomočki