Ročni Indukcijske verižna Žaga Tahometer Kosilnica z Bencinskim Motorjem Multi-funkcijo merilnik vrtljajev Omeji V Minutah

w10408

Nov izdelek

€34.63 €17.32

Uvod:

Ta izdelek se uporablja pri merjenju do 8 valjev (hitrost vrtenja MIN) 2-kap ali 4-možganska kap gorivo ali bencinski motorji, motor, delovni čas kopičenja čas, in nekatere druge edinstvene funkcionalnih modelov.

Prihranek energije in varčevanja z energijo so priročno in praktično: ko bencinski motor ne deluje, je merilnik vrtljajev samodejno varčevanje z energijo in moč, in se samodejno izklopi zaslon, če bencinski motor deluje, merilnik vrtljajev samodejno zagnati preizkus.

Značilnosti:

1. LCD-zaslon, nizka napetost design, vgrajeno baterijo (CR2450) napajanje način, induktivno design, varno in zanesljivo.

2. Različne metode merjenja: Po enem koncu elektronski žice, ki je nameščen na elektronski watch ohišje, uporabite kovinske sponke sponko na svečko žice tulec za induktivne meritev; elektronske žice je v paketu o svečko žice tulec in ran, za nekaj krat za zaznavanje in merjenje; ročni V merilnik vrtljajev ukrepov 3 cm do 5 cm v bližini tulec iz svečko žice.

3. (1) Čas, obseg: 1 minute do 99999 (min MIN).

(2) za Hitro nastavitev načina: dolg pritisk (SET) tipka za, zaslon bo prikazal 01, 02, 03, 04, v zaporedje; (zaslon 01, 02, 03, se prikaže speed mode ustrezajo različnim motorja kapi) Na tovarniško privzete vrednost 02 Speed mode.Spustite gumb, s prstom bodo flash prikazane podatke za 3 do 5 sekund in nato potrdite začetek speed mode, in potem lahko ukrepa.

(3) Zaustavite: Držite (SET) tipka za, zaslon bo prikazal 01, 02, 03, 04, v zaporedju; ko zaslon prikaže 04, to bo trenutek za 3 do 5 sekund.Po prenehanju, potrdite, da se začetek sistema reset način (MODE) tipka hkrati Pritisnite in (SET), dokler se ne polni, se prikaže zaslon (posneti delovni čas in hitrost podatkov ponastavijo na nič).

(4) Dolgim pritiskom (NAČIN) tipko, da si ogledate zgodovinski visoka hitrost podatkov.

(5) nad multi-model proizvodov, ki se uporabljajo za vse: bencin (motorji, motorne žage, kosilnice, jadralna letala, motorna kolesa, avtomobile, gokarti, inženiring vozil, sani, Atv, motorne čolne, brušenje, energije, Vibracije stroja), strojno opremo in tako naprej!

Specifikacije:

Model: GCJ-01

Vrsta: Digitalni Merilnik Vrtljajev

Merilno območje: 100-20000

Natančnost merjenja: 1%

Ločljivost: 100%

Napajanje: gumb baterija

Pakiranja: škatle

Paket:

1 x Tahometer

Opombe:

1. Ročno merjenje, prosimo, dovolite 1 ~ 3 mm napaka,hvala.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: listi serra, digitalni merilnik hitrosti merilnik vrtljajev, auto meter merilnik vrtljajev, vrt. / min, diesel, pokrov lg, prikaz obd, parsun tahometer čoln, žago na bencin, serra kia, tachometer boat 100.

Mnenja in ocene

Maria Ilie60
2021-07-20
5/5
Fast shipping, very good quality, for Husqvarna,stihl,echo

Pripomočki