Ultra Tanek Eksplozije Dokaz 0,3 mm Kaljeno Steklo Zaščitnik Zaslon Anti-scratch Za Asus ZenFone 2 ZE551ML ZE550ML 5.5 " inch

w102508

Nov izdelek

€2.78 €1.19

Ultra Tanek Eksplozije Dokaz 0,3 mm Kaljeno Steklo Zaščitnik Zaslon Anti-scratch Za Asus ZenFone 2 ZE551ML ZE550ML 5.5 " palčni Funkcije:

Iz kemično obdelanih pravi stekla

Visoka transparentnost in nežen občutek na dotik

Oleophobic premaz preprečuje prstne odtise

Secure anti-eksplozije funkcija

0,3 mm debeline, vendar močno trdote

Gladek lok rob, varen za uporabo

Združljiv z:

Za Asus ZenFone 2 ZE551ML ZE550ML 5.5 " inch

Paket je vključeno:

1 x 0,3 mm Kaljeno Steklo Screen Protector

1 x Čistilna Krpica

Pribor le, telefon, ki niso vključeni

Vse naše kaljeno steklo zaslon protektorstvo so čiščenje orodja

Express prevoz navodila in Povratne informacije: (1) Prosimo, preberite naše postavka specifikacije zgoraj skrbno potrdi tisto, kar potrebujete. (2) online chat ali pustite sporočilo na naš projekt tukaj, ni problema z našimi dobavni roki in cene. (3) Če izdelek smo dodatne zahteve, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Naredil je nekaj komentarjev o: (1) Kitajska Pošti pošti pošti čas dostave je o 15-35 dni (nekateri potrebujejo okoli 40 dni), samo malo potrpljenja in počakajte, da vaše paket. (2) lahko upoštevali tudi druge Express (EMS, E-pošta Po) dostavljeno v 28 dneh. (3) Prosimo, obrnite, če sporočila ni nenavadno, z nami. (4) Prosim, pošljite vaše predloge, veš kaj boljši od nas.Cenimo vaše dobre ideje. (5) ne Bomo davka ali davka na dohodek. (6) nudimo hitro dostavo, običajno 1-3 dni za pripravo.To je verjetno posebne zahteve časa, in vaši podatki bodo doseženi. (7)), želimo, da vam povem številko za sledenje po tem, ko smo poslati vaš element.pomembno Obvestilo: Stranke morajo zagotoviti, da je njena nacionalna dovoli uvoz za nakup izdelka.Če niste prepričani, ali je vaša država dopušča te izdelke, predlagamo, da se obrnete po meri za potrditev.Mi ne bo odgovoren za izgubo zaradi carinskih zaplembe kupca.Ocene iz naše storitve: 1. Če ste zadovoljni z dostavo blaga, prosim, pomagajte, da zapustijo pozitivne povratne informacije in bomo naredili enako za vas. 2. Nam je mar za naše cenjene stranke, in bo prizadevanje za reševanje nepredvidenih težav. 3. Če niste zadovoljni z blagom, prosimo, obrnite na nas in pošiljanje sporočil kadarkoli, preden ste odšli na prve negativne povratne informacije, ali odprite katerega koli spora o Alibaba.Še naprej bomo potrudili, da reši problem, ne živijo do vaše zadovoljstvo. 4. Prizadevali si bomo za izboljšanje naše celoten sistem, da zadovolji vse naše stranke všeč.Naše 1. Da imajo konkurenčno ceno za stranke iz Vzhodne izvoz visoke kakovosti blaga. 2. Da z našimi strankami graditi podjetje. 3. Da bi povečali dobičkonosnost in konkurenčnost naših mednarodnih kupci. 4. Če potrebujete veliko število izdelkov.Lahko nas kontaktirate, za posvetovanje, da uporabnikom zagotavljajo boljšo ceno!Veselim se, da poslujejo z vami v bližnji prihodnosti in obljubim, da bom vam najboljše cene in najboljše storitve!

  • 2.5 D Loka: Da,
  • Z močno polje paket: So
  • Značilnosti: Jasno, Kaljeno Steklo
  • Za Asus ZenFone 2 ZE551ML ZE550ML: Da,
  • Združljiv Telefon Blagovne Znamke: Toshiba
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Spredaj Film
  • Pravi, Kaljeno Steklo: Da,
  • Blagovna Znamka: Armoureagle

Oznake: pc napajanje tester, h81, 144hz prenosnik zaslon, gxt, gtx1050, 600w psu, 15 palčni zaslon patron, gameboy advance screen protector, gt730, 6 palčni zaslon patron.

Pripomočki