Rezalnik kuhinja mesa mlinček Mini Mesa Mlinček Česen Rezalnik Zelenjave, Česen Rezilo Ročno Vlečenje Vrvi, Kuhinja Orodja

w101676

Nov izdelek

€14.17 €7.51

Opis:

Uživajte v hrani, uživajte življenje!

Ste si kdaj želeli, da obstaja kar nekaj orodij, s katerimi lahko sesekljamo rastlinsko hrano ali sadje?To vam lahko pomaga.To je priročen za uporabo in omogoča pripravo zelenjave zabavno in enostavno.

Pokrov s potegom za kabel: Enostavno potegnite kabel z ročajem za nemoteno delovanje.

Tri rezila iz nerjavečega: Funkcije ostrih iz nerjavečega jekla rezila za hitro in trajne spremembe.

Tri rabbets na pokrov: Zagotoviti pokrov ni varno zaprt z sekljanje skledo iz varnostnih razlogov.

Anti-slip znanja: Anti-slip znanja, da se zagotovi chopper stoji trdno ng za enostavno čiščenje vode

Specifikacije:

Prefekt za sekljanje zelenjave,sadeži,čebula,orehi,česen, korenček in mesa brez kosti.S tem čebulo chopper vam ne bo shed vse solze, ko ste cut čebulo.Zamenjajte rezila z mešanjem palico ,lahko dobite novo mešalnik.To je super za mešanje solata,zaradi česar omake,mešanjem jajca in smetano.

Čeprav ročni ročni chopper deluje brez elektrike, tri rezila dala veliko moč.Cut kaj želite, na majhne koščke in ga v.Le nekaj potegne,česen chopper se dobro delo z ostrimi rezili, tako da vaši otroci proč od rezila.Solata chopper ima Anti-Slip znanja, da bi se izognili spravilo lesa, če jo uporabljate.Ročni prenosni helikopter ne potrebuje električne energije, zato je dobro za RVs,piknik, potovanja in kampiranje.

VARNO IN ZDRAVO MATERIALOV:Naša hitro helikopter je izdelan iz visoko kakovostnega materiala.Rezila lahko sekanje, hitro in učinkovito .Shranjevanje bowl je nontoxic plastike.Lahko bi zelenjavni pire in mesa pasta za vašega otroka.In mini hrane helikopter je odlično darilo za Zahvaljujoč Daje &Božič s prijatelji in družino.

Zmogljivost: 500/900 ml

Paket Je Vključeno:

1pcs

  • Mlini Tip: Hrana Mlini
  • Certificiranje: CIQ
  • Funkcija: Okolju Prijazno, Na zalogi

Oznake: sir mlinček, espresso mlinček za kavo, trava mlinček, oprijem nogavice, disk mlinček, diamant steklo mlinček, angl grinder, mlinček plevela, kovinski mlinček, grinder stand.

Mnenja in ocene

San Croydon
2021-03-16
5/5
Exact description. Not used yet. Thanks to the seller.

Pripomočki